Savo Manojlović: Nedopustivo je da opozicija opet ne objavljuje izborne rezultate

Ostavite komentar


  1. Najzad da to neko kaze. ..opozicija ceka da joj vlast prebroji glasove…toga nigde nema

  2. Koliko kopija zapisnika, ima „opozicija“? Koliko konkretnih dokaza o kradji? Gde su izborni stabovi u strankama, da nezavisno obradjuju podatke?

  3. A g-n Manojlovic je sta? Arbitar izmedju opozicije i vlasti? Kontrolor rada opozicije?

  4. Ovo je sramota! Sava je u pravu, nisu se udostojili Marinika, Aleksić o Djilasu dane pričam bar da se zahvale biračima.
    Sramota!

  5. Šta Sava opet? Pa zar nisu izašli sa saopštenjem? Savo ti si nešto mogao, ali nisi smeo.

  6. Jedini koji moze da srusi sns sa novim ljudima je Savo Manojlovic.
    P.S.Ali je i njega Djilas i opozicija koja ni BG nije mogla da osvoji degradirala jer su videli da jedino on moze nesto da uradi.

  7. Ja sam tačno znao da će da nas počiste ko metlom! Nekako su vodje opozicije loši u marketingu. Prave ga na neki zapadni način, koji je potpuno stran našem mentalitetu i ne dopire do našeg čoveka. Kontraefekat je stalno napadati av, pljuvati ljude koji glasaju za njega, treba osvojiti njegove glasače, razblažiti i poljuljati njihova uverenja, to je dobitak. Lično sam već umoran, od izbora do izbora samo promašujemo, pa valjda je neko kriv i za to???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.