Istraživači javnog mnjenja za Danas o izborima 2. juna: Savo Manojlović uzima glasove Nestoroviću, ali i Biram borbu, izlaznost će biti niža

Ostavite komentar


  1. Savo je velika zabluda dobrog dela srpskih glasača. Međutim, to nije iznenađenje. U Srbiji najčešće pobeđuju oni koji najveštije stvore zabludu kod glasača. Stalno smo svedoci toga.

  2. Savo je velika zabluda dobrog dela srpskih glasača, ali to im je uobičajeno. Ne pomaže im što se kasnije kaju.

  3. Samo masovna izlaznost moze dovesti do pobede opozicije.Vlast ne moze da pokrade toliko koliko moze da se poveca izlazak opozicionih biraca!

  4. Većina svetskih istraživača javnog mnjenja predviđa krah opozicije u Beogradu. To tumače činjenicom da je opozicija razjedinjena i, najvažnije, nisu stavili Topalka za kandidata za gradonačelnika!

  5. Stipendista Rotari kluba Čukarica i Konrad Andenauer Štiftunga, a sada na jaslama kod Rokfeler fondacije. Nisam ga video da protestvuje protiv poklanjanja generalštaba ć, možda su njegovi finansijeri kupuli?

  6. Да вам ја нешто кажем!Захваљујући оваквој опозицији ова власт је опстала и опстајаће још дуго.И једини поред ње најбоље ће проћи Несторовићева.Све остале се тренутно у народу котирају као комби странке.

  7. Savo Zavetnica razbija opoziciju i maksimalno pomaže vlastima. Šapić će zbog toga ubedljivo pobediti i treba da uzme Sava za zamenika

  8. Nije tačno,izaćićemo na izbore glasati Savu Manojlovića,Đilas je dugo manipulisao sa nama…Opozicija je opozicija i što rekao pokojni Zoran Đinđić nikad ne treba biti malodušan,uvek probaj ,nekad će upaliti.Dosta više Đilasa,Stefanovića i ostalih politilkih penzionera.Mi opozicioni glasači idemo na izbore i u Beogradu i svuda po Srbiji.

  9. Posle cirkusa sa listama na Vracaru, odbijanja pa prihvatanja istih, uz naravno odobrenje svevisnjeg, apsolutno je jasno da opozicije definitivno nema na ovim izborima.

  10. Samo vi mracite! Ovaj faktor poodavno manipulise u korist velikog vodje! A mene bas i ne interesuje sta misle oni koji su napustili koaliciju, a onda „principijelno“ izasli na izbore na lokalu, ali ne i u Beogradu? Zasto? Pa da bi pomogli, zna se kome. Super je sto cemo prepustiti grad mafijasima zato sto trazimo dlaku u jajetu onima koji pokusavaju nesto da urade.

  11. Prema mom uverenju mi smo zakazali
    1989. tako sto nismo bili dorasli momentu. Od 1945 smo stasavali da nema sta mi da mislimo imamo garniture koje misle za nas i to im je ocigledno uspelo. Ali ako je nekome ostao tracak samosvesti glasajte za
    Kreni promeni zato sto imaju regularno stecene diplome,sto su se usavrsavali u svetu.Recimo procitala sam da je gospodin Manojlovic godinu dana proveo u Libanu a ide i na strucne.skupove, a nasa sudbina se resava u paketu sa Bliskim istokom.
    Da bi bili uspesni oni koji odlucuju moraju da znaju da misle.

  12. Iskoristili su proteste poštenih građana pa se primili da ih građani hoće.
    Bio sam na njihovom mitingu iz decembra kad su išli sa onim autobusom glomaznim, ja bi im postavio samo jedno iskreno pitanje kao pošteni opozicionar:
    Jel vi stvarno mislite da narod koji je za promane vas hoće da glasa.
    Sama vaša pojava je katastrofa.
    Svi ti pokreti treba da se ugase jer oni se bore samo za sebe jer oni vode kao neki futoški pokret i bitno im je da predaju cenzus a za narod katastrofa.
    Sve je ovo kao BELI PRELETACEVIC.

  13. Moje skromno mišljenje je da deo opozicije namerno ne izlazi u Bg, da bi prošlo sve ovo oko radova u Surcinu! Kako objasniti da ne izlaze samo u Beogradu, a tu im je pobeda bila izvesna. Ne verujem im ništa!

  14. Nikad dosta spinovanja!
    Mnogi od onih koji su u decembru bili za SPN I NADU ne bi sada izašli i da se SPN nije početaka, posebno ne bi izašli birači NADE koji se osećaju izneverenim ponašanjem Jovanovića nakon izbora. SSP i Đilas kao ličnost vuku glasača za oko ili malo iznad cenzusa, slično je i sa Srcem. Nema govora o 20% ili 30%. To se spinuje da bi nekako bio objašnjen loš rezultat te struje opozicije. Suštinski, stvarni „program“ te struje nema podršku u Srbiji, pa čak ni u Beogradu. Za silnih izbora građani su to razabrali, tako da će se mnogi iz tog dela opozicije (uključiv Nadu) uskoro pridružiti Tadiću, Čedi, Čanku, Bošku, Jeremiću, Saši… Što je dobro za opozicionu scenu. Na svojevrsnom braniku Vučića, međutim, ostaće Savo, Dobrica, Lazović.., NAŽALOST.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.