Savo Manojlović: Srbija se gura u sukobe najavom iskopavanja litijuma

Ostavite komentar


  1. Da se kopa nego šta , dokle bre na grbači Vojvodjana more mrš , samo kopajte šta god može da se izvuče iz srbije svakako se ova zemlja gasi nek bar žive Naprednjaci

  2. Gospodin Manojlović je u pravu za sve što je izjavio!
    Evo prilike da se cela Srbija ujedini proti vRio Tinta, i rudarenja i kolonijalnog statusa!

  3. Ako može jedna Nemačka da iskopava litijum, zašto ne bi mogla Srbija, ako ga već imamo. Naravno, uz poštovanje svih ekoloških standarda.

  4. Врло је бахато од власти да се не обазире на вољу грађана. Не играјте се са овим народом, на истеку је нерава! Ово неће проћи као избори.

  5. Narod je već raseljen u Beograd pošto su jako dobro prodali svoju dedovinu.

  6. Немачка не ископава литијум. То је лаж. Постоје само два типа човека који су за копање литијум у Србији. Један је глуп, а други има финансијску корист.

  7. Nemci otvaraju dva rudnika upravo, u čemu je problem? Da poslovi i pare odu iz Srbije pa da u bednijoj Srbiji spolja finansirane organizacije dele hleb za glasove?

  8. Avaj Savo, daj svoj program. Na tom osnovu cu videti da li cu glasati za tebe. Mani se glupiranja, kritike drugih… Ne vidim da vidis nas u EU, u pomirenju u regionu, jasnim stavovima po milion problema, kako da nameravas da izvuces Srbiju iz ove kaljuže…. Mani se “ metoda koje su promašene”. Nije ovo za tebe….

  9. Da li je iko, pa i Savo M. Procitao npr. Zbornik radova iz SANU? Da ste procitali shvatili bi koliko ovaj tip ne zna i ne razume nista… ili razume nego samo odradjuje svoj deo posla..

  10. Konačno Litijum= Srbija konačno.u protestu na ulicama širom države Srbije!!!!!

  11. Iskopavanje se ne moze i ne sme dozvoliti!
    Narod se mora pokrenuti. Uzdam se u Gospodina Manojlovica i njegovu sposobnost da pokrene sve .

  12. Pa znaš šta Savo, dogorelo do noktiju, a bliži se 5.oktobar.Idemo mi ponovo na skupštinu, druge nema

  13. Ofelija idi na svoju kucu a ne na skupstinu mnogo smo imali koristi od vasih gluposti 5 oktobar je bio zabluda naroda da bi fosovci punili svoje djepove ko sto su radili a narod bez posla vama kojim je do toga napolje iz srbije

  14. Savo uz tebe smo, ovo ne sme da prodje. Nasa deca u opustosenoj i zatrovanoj drzavi a necija sa parama u Rusiji, vec vidjeno. Ovo je ispit zrelosti nas kao naroda, ili cemo opstati ili nestati. Botovi, sta ce ekonomskom tigru i drzavi sa najvecim bdp u regionu, rastom plata i penzija, rudnik litijuma da ojacamo finansiski??, odlicno zivimo to kaze vlast ….

  15. Потпуно,без икакве резерве сам против раскопавања Шумадије и Србије као цјелине— не треба нам Конго и краљ Леополд

  16. Licemeri oni su protiv ali ako ikada dođu na vlas ne da će da kopaju taj litijum nego će i u dvorišta da vam uđu da kopaju sve što mogu da bi zaradili i dušu će da vam uzmu. Licemeri

  17. Zašto priča o najavi kad je svima pa i njemu jasno da je iskopavanje dogovoreno a AV je čak najavio početak za 2028g?

  18. Treba da se figne cela Srbija. Hoce li raseljene macvane da usele u Beograd na vodi? Seljare, jure novac preko razbucavanja prirode, a narodu nude fizicko zlostavljanje Kineza, Koreanaca i domacih lopuza. SNS najveci neprijatelj naroda.

  19. Sta to nudi Savo neka iznese precizbo a ne u floskulama I da li je on za to da svi crate milione eura koje su ljudi naplatili od Rio Tinta a sada protestvuju da ostanu na onome sto su prodali dobar su novac dobili u odnosu na druge

  20. Kakve bre sukobe.Sukobi se ti sa ljudima koji su prodali zemlju..Pa ti država smeta..

  21. @penzioner
    Poštovani, da ne budete u zabludi Prodajom imanja nisu prodata i prava na rudnik. Ono što je ispod imanja i kuća, što je u zemlji, ne pripada tom vlasniku zemlje i kuće, nego državi i on to ni u kom slučaju nije ni mogao da proda. Zakon je takav. A tu mantru da su to sve prodali seljaci uvaljuju nam iz vlasti njihovi botovi, perfidno i podmuklo, plaćeni našim parama da nas lažu, da se ne dosetimo koga stvarno treba da pitamo šta još naše prodaje, (a bilo je tajno samo dok prođu izbori). Ovo što sada, već javno, ide na doboš prodaje Vučić, ne neki seljak. A pre toga su te ljude tamo maltretirali i terali sa imanja, kao što sve vreme pokušavaju da oteraju i one koji su ostali. Pa neko može da otrpi i izdrži da sačuva imanje a neko ne, i nije za to kriv. Huškaju nas jedne na druge da se ne dosetimo ko je pravi krivac, po staroj narodnoj „zavadi pa vladaj“!
    pozdrav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.