Savo Manojlović: "Studenti i srednjoškolci novac su dobili, jer su se pobunili. Što se više budu bunili, dobijaće sve više i više" 1Foto: FoNet/Ana Paunković

Direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović prokomentarisao je najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je kazao da će u narednih 10 dana srednjoškolci dobiti po 10.000, a studenti 1.000 dinara prilikom otvaranja studentske kartice.

 

„Mladi su od veličanstvenih blokada u novembru i decembru 2022. godine, neizostavni deo svih većih protesta. Zaslužuju i mnogo više od ovih 85 i 8,5 evra. Novac su dobili, jer su se pobunili. Što se više budu bunili u životu, dobijaće sve više i više. Vidimo se na novim protestima“ poručio je Manojlović.

On se komentarišući Aleksandra Vučića osvrnuo i na, kako je naveo, negativne kampanje i napade koje Vučić iz pozicije predsednika Srbije vodi protiv svih onih koji ne misle kao on:

„Organizovao napade na glumicu Svetlanu Cecu Bojković, košarkašku legendu Dudu Ivkovića, vladiku Grigorija, čuvenog svetskog genetičara Miodraga Stojkovića, samo zato što su mislili drugačije od njega. Branio DJ Vučićevića, Ž. Mitrovića, Milana Radojičića“ naveo je Manojlović i istakao da je u Srbiji na delu borba dobra i zla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari