SDA Sandžaka traži da se ponište Vučićeve liste u Sandžaku

Ostavite komentar


  1. Stav Srbije i Srba je da su Bošnjaci autohtoni narod u Srbiji a ne nekakva bošnjačka nacionalna manjina sa maticom u BiH. Isti stav ima i SANU što se tiče bošnjačkog jezika koji je jezik Bošnjaka a ne bosanski jezik.
    Sami ste se podelili i u verskom smislu te u Srbiji suprotno islamskim kanonima (IZ se graniči granicom države u kojoj žive) pa u Srbiji postoje dve Islamske Zajednice i to IZ Srbije u kojoj su svi muslimani sa sedištem u Beogradu i IZ u Srbiji koja je IZ samo Bošnjaka sa sedištem u Sarajevu.
    Dakle raščistite stvari među sobom, izađite na popis stanovništva pa onda zahtevajte, ali i pazite da forsiranjem naziva Sandžak duboko zadirete u teritorijalni integritet Crne Gore jer u Srbiji imate dva grada i dva gradića a u CG čak pet velikih gradova.
    P. S. Iskreno mislim da bi srpski model dve IZ bio prihvatljiv i za crnogorske dve Pravoslavne Crkve. I vuci (Država CG) siti i ovce (pastva) na broju.

    1. SDA pokusava da poboljsa svoj rejting i ponovo pobedi na izborima,otud i poticu izjave celnika ove politicke grupacije,nije SDA za sav svoj narod vec za poslusnike i clanove ostali su „izdajnici“ prodane duse i sl. Nema tu politicke zrelosti i pogleda na buducnost kako u SDA tako i u ostalim politickim strankama koje vlast opija do te mere da gube kontakt sa stvarnoscu.Zao mi je sto u prethodnim komentarima smrdi ogromna doza naconalizma koja opet potvrdjuje politicku nezrelost celog regiona i sire.Ne umemo mi da se borimo za zajednicku drzavu,nasa sreca mije kolektivna i u tome leze svi nasi problemi.

  2. E pa gospodo hoćete samostalnost da možete da vršljate kako hoćete, da na robu ne plaćate poreze, da uvozite bez carine, da ne plaćate svoje obaveze, a prodajete narkotike. E pa neće moći.

  3. Predizborni populizam, koji igra na kartu nacionalnih osećanja „Bošnjaka“ u Raškoj oblasti.

  4. Opa, da mozda ne bi SDA da preotme Sandzak, mozda da „uvezu“ vehabije i mudzahedine?????

  5. Ma sta kazu, da nece mozda SDA da se oni odmah bez izbora proglase, vlascu?!

  6. Svi traže neka svoja prava pravljenjem incidenata i konfliktnih situacija.Umesto da svoje pravo potraže mirnim putem.Srbija postaje kao tempirano polje, samo izbijaju problemi kao na minskom polju.

  7. u Sandžaku će narod slobodno odlučivati i glasati za onoga kome najviše veruje

  8. Ovo su samo kako bi narod rekao puste želje koje se neće ostvariti SDA , šta više reći na ove gluposti.

  9. U Srbiji, jednaka prava među sobom imaju svi oni koji su građani u istoj državi.

  10. Predizborni populizam, koji igra na kartu nacionalnih osećanja „Bošnjaka“ u Raškoj oblasti.

  11. Predizborni populizam, koji igra na kartu nacionalnih osećanja „Bošnjaka“ u Raškoj oblasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.