SDA Sandžaka traži specijalni status za taj deo Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako vas podrže Erdogan i Rama, a oni sigurno to hoće jer vas delimično već podržavaju, kako bi što pe Srbiju gurnuli „pod jednu šljivu“, daće vam sve što zahtevate, pa i odvajanje od Srbije njihov (a očigledno i vaš) veliki prijatelj Aleksada Vučić. Da vam nije prijatelj sigurno bi odavno naredio vaše hapšenje jer se vaši zahtevi kose sa još uvek važećim Ustavom Srbije! Budite strpljivi i rovarite i dalje, neće ni taj Ustav trajati večito. Promeniće ga Vučić odmah posle promene modaliteta o referndumu! A onda- zbogom Sandžaku pa čak i Vojvodini. Živi bili pa videli!

  2. A da se ti vise sklonis iz politike jer stalno „buskas“ i pocni da radis nesto korisno. Pozvao bi u pomoc i Dart Vejdera samo da sacuvas fotelju.

  3. Sulejman, koji je genetski srbijanac hoće da staru Rašku oblast, koju su turci preimenovali u Sandžak dobije specijalni status. Može samo da Raška oblast dobije taj status. Čovek je kriminalac a ne musliman. Ne treba vezivati pojmove vere i kriminaliteta. On je Srbin muslimanske veroispovesti.

  4. Suljo se uzeleo rata…neka vidi sa Misom Vacicem, zajedno ce im biti mnogo lakse da naprave nesto.

  5. Upravo je na ovo mislio onaj raspop zukorlić huškajući Srbe na Srbe u jučerašnjem izlaganju usred Srpske skupštine!

  6. …a gde su bajne sluznbe da ovo resavaju …
    ..umesto da sprecavaju stvarne opasnosti , bave se drugim poslovima …lako ej biti i izigravati dzems bonda u Beogradu ….

  7. PAŽNJA, PAŽNJA!!!
    Nažalost danas Srbija ima jednog velikog srpskog izdajnika a to je Aleksandar Vučić. On je stvorio i anarhiju u Srbiji. A da postoji sud u Srbiji trebalo bi pod hitno pohapsiti sve separatiste iz Sandžaka i osuditi ih na visoke kazne. Oni treba da budu osuđeni za javni separatizam jer pokušavaju da otcepe jedan deo teritorije od matičnog naroda.
    Samo da ih potsetim da je Raška država kolevka srpstva. Srbi su na taj prostor stigli još u šestom veku, i postoje zidine koje to svedoče i potvrđuju. Separatisti moraju znaju, da živeti na tuđoj teritoriji ne znači da je mogu i oduzeti…. Toliko…
    P.Sajdžo 2019.god.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.