SDS: Hitna istraga i smena direktora policije zbog monstruoznog prebijanja mladića u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Gledao sam snimak ovog groznog, do smrti prebijanja nepokretnog mladica, koga bez i malo ljudske savesti, pre bih rekao da se ni zivotinje ne ponasaju na ovaj nacin, kao sto je radio totalni nasilnik, pre bi se moglo reci fasisticki izgrednik, na Maricevoj televiziji u emisiji „Dobro jutro“ u kojoj su gostovala trojica komentatora ovog dogadjaja, medju kojima je bio i Bakarec politicki potrcko SNS, koji je dogadjaj okarakterisao kao politicki, okrivljujuci Parovica i Djilasove medije, koji su ovo objavili, i da to nije trebalo objavljivati, navodno, radi istrage. Nasto mu je voditeljka Jeremic skrenula paznju da nije u pravu jer bi onda to bilo zataskavanje ovog groznog dogadjaja. Medjutim, Bakarec je bio i dalje cvrst u svom stavu na ovaj dogadjaj, jer je izrekao nesto cega bi trebalo da se stidi ne samo on nego i policija, jer je rekao da je ovaj snimak objavljen, prvi put. posle dve nedelje, a da policija nije uspela da udje u trag odbeglom zlocincu, jer je, kako pretpostavljaju pobegao u Crnu Goru iz koje je i dosao u Novi Sad. Pa se pitam, da li narod vidi ko su nam sve politicari?
    A najbolji primer je Bakarec koji je ovim njegovim nastupom, pokazao koliko mu je stalo do prebijenog i unakazenog mladica, vec da je njegov mozak toliko zatrovan politikom i usmeren samo ka politickim protivnicima, ne interesujuci ga porast kriminala i ubistava u Srbiji.
    I ne samo on, vec su to, u malo ublazenijem obliku podrzavala i druga dvijica ucesnika u razgovoru, cijih imena se ne secam.
    Pa ako ovakvo divljastvo vlada Srbijom zasto nas onda cudi sto mladi beze glavom bez obzira iz takve drzave?
    Onda ne treba da nas cudi ni to sto je Srbija spala na grane ispod svakog dostojanstva, prvenstveno zahvaljujuci kriminogenim politicarima, pocev od samog vrha, od kojih i poticu ovakva divljastva.
    Da li se to vracamo u vremena kada su ovom planetom harale horde – bolje reci – krda divljaka?
    I sta sve mora narod u Srbiji da istrpi, da bi se prenuo iz letrgije i totalne, izgleda, osamucenosti, sto od strane stranih zavojevaca, sto od domacih politickih mufljuza i kriminalaca?
    Tim pre sto se ovo desilo u kockarnici, koja se nalazi, kako kazu, na sto metara od skole.
    Ako je to tako onda treba pohapsiti sve koji su u vrhu vlasti jer su dozvolili otvaranje kockarnica u blizini skola i ostalih, decjih ustanova.
    No sve mi ovo i lici na spregu kriminalaca i politicara, bolje reci, vlasti u drzavi (ako je to) Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.