SDS: Neuspesi prikriveni obmanama

Ostavite komentar


  1. Da sada možemo pričati i o fabrikama koje su bile „dogovorene“ za vreme žutih a sada realizovane . Sve je to zasluga DS-a „verujemo“.

    1. Gospodine Tadiću, treba i graditi a ne samo dogovarati.Punih 12. godina ste dogovari a ništa niste gradili.

  2. Ni jedan most, ni jedan kilometar autoputa, jel Tadic slep? Infrastrukturni razvoj i ulaganje u infrastrukturu je prioritet ove vlasti!

  3. Poštovani gospodine Tadiću, pošto sam po ovim vašim tvrdnjama mogu izneti sledeće: možda ste Vi obezbedili novac za putni i železnički koridor 10, ali u realizaciju projekta niste ništa uradili. Uzeliste kredit od Rusa za rekonstrukciju pruga blizu milijardu dolara, mislim 2008 ili 2009. godine, i dok ste bili na vlasti ni kilometar niste uradili, čak je pretila opasnost da plaćamo penale na taj novac. Ministar saobraćaja u vašoj vlasti nekoliko puta izjavljivao da će putni koridor 10 biti završen do 2012.godine, a ne sećam se da je bilo ni započeto. Isti Vaš ministar saobraćaja je više puta otvarao deonicu od Preševo gr do nekog sela blizu Bujanovca. Sada se vidi golim okom da se gradi auto-put, kao i da se rekonstruiše pruga.

    1. @ Kredit za zeleznicu ( od Rusije-800 miliona dolara)
      je ispregovaran u martu 2012 godine, a taj kredit nije iskoristila ova vlast u dogovorenom roku. Pa se placaju penali i produzen je rok njegove otplate.U vezi koridora 10 te pamcenje takodje lose sluzi..

  4. Gospodine Tadic niste me ubedili da je to bas tako!Pa kada ste bili tako „vredni „i „uspesni“ sto ste izgubili izbore i vlast?

    1. Komentar na mestu, Tadic i njegov rezim glavni su krivci za dolazak SnS mafije na vlast.
      Tadicev rezim jeste bio los za narod a ovi sada su jos gori. Jedan od razloga je i taj sto je gomila ljudi iz aparata bivseg rezima samo promenila stranku.

      1. Променили су странку а Г-дин Вучић их је пригрлио у свој тим јер су се код „жутих″ доказали као лопови (Г-дин Синиша Мали, Г-дин Весић, Г-дин Кнежевић…).

    2. Prosto i jednostavno: Zato sto se u jednom trenutku predomislio u vezi Kosova.

  5. Kritikuju oni koji su imali vreme, status na zapadu, novac a nisu nista uradili. Znamo se videli smo taj ucinak.

  6. Tadić nije moj ljubimac ali je ovde rekao istinu. Możemo mu zamerati za mnogo toga ali je za njegovog mandata uradio sve to što je naveo.

  7. Zalosno je sto se bi daju za pravo da kritikuju oni koji su imali vreme, status na zapadu, novac a nisu nista uradili. Znamo se videli smo taj ucinak. Boris Tadic se ponasa kao da je slep, infrastrukturni razvoj i ulaganje u infrastrukturu je prioritet ove vlasti.

    1. Несрећо, развој инфраструктуре је приоритет НАТО. Да би могли да размештају трупе по балкану. Зато се и граде. Не мислиш ваљда да је у питању препород Србије.

  8. Tokom vlasti Borisa Tadića je završena u potpunosti devastacija naše vojske, broj njenih pripadnika je smanjen sa 55 000, na 35 000, broj tenkova sa 1035 na 242, sve samohodne topove Hellcet i Jeckson, u pretopili u Smederevu, a vojska je dobila samo jedan avion, i to ne borbeni.

    1. Истина. Шутановца на одговорност. Срећом дође велики војсковођа Вулин за министра војног. И од тада ВС срља у препород. Тврде сва војна лица.

  9. Какви коментари да паметан човек одмах полуди.Зорана докторка са мегаблеје покушава да у лажима превазиђе и великог поглавицу.Тадић није цвећка,али је господин за Вучића,коме можемо да опростимо глупости јер је психички болесник.А ви јадници који подржавате овог болесника припремите се за шок који следи кад будете сазнали колико је Он са својим братом опљачкао Србију,неће вам бити добро.

  10. Redakcijo,ne vredi Vam ništa.Botovi se dogovorili i nastupaju organizivano.Molim Vas da navedete ako možete,koliko su se puta godišnje na RTS-u pojavljivali Tadić i tadašnji ministar saobraćaja.A pomenuta ministarka laže pa vazduh ne uxima

  11. Čovek lepo kaže. Za 6 godina samo su nastavili sa projektima a pri tom i sa obmanama. Ova vlast sve čini da prikaže kao njihove projekte mada nema nikakve veze sa tim . Da se podsetimo Toma Nikolic je 2012 izjavljivao da ce kinezi ulagati u gradnju kanala id Morave do Vardara. To su bili izvorni nakaradni projekti za koje se zalagala ova sadasnja vlast.

  12. Poštovani gospodine Tadiću, pošto sam po ovim vašim tvrdnjama mogu izneti sledeće: možda ste Vi obezbedili novac za putni i železnički koridor 10, ali u realizaciju projekta niste ništa uradili. Uzeliste kredit od Rusa za rekonstrukciju pruga blizu milijardu dolara, mislim 2008 ili 2009. godine, i dok ste bili na vlasti ni kilometar niste uradili, čak je pretila opasnost da plaćamo penale na taj novac. Ministar saobraćaja u vašoj vlasti nekoliko puta izjavljivao da će putni koridor 10 biti završen do 2012.godine, a ne sećam se da je bilo ni započeto.

  13. Steta sto SDS nije naveo podatak koliko je ova vlast poskupela izradu auto puteva. Pa su navalili na gradnju kao macak na slaninu. Kvalitet puteva i drugih radova prava katastrofa.Radovi na Slaviji i td, sve se raspada posle par meseci. I nije samo da im je uspeh Grdelicka klisura gde sada ruse brdo. Vec su preprojektovali trasu metroa. Koja sada ide od magarecih livada.Zbog Teslagrada i Karica. Borba protiv tajkuna? Pa BG na vodi, zatvorili zeleznicku stanicu, a okrecili Prokop.Kada jednog dana padnu bice pune ruke posla za tuzilastvo.

  14. tadicu sedi 1 kao vrata. kako za tvoje vladavine nisi ni na ideju dosao da gradis velelepni Beograd H2O cija zdanja postadose ponos i dika gradjana i meka magnet za turiste, ti divni privatni stambeni blokovi na mestu epicentra grada kome nesostaju parkovi i javne povrsine obzirom da je zakrcena sa 3 miliona bespravnih objekata.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 9

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.