SDS traži od rukovodstva DS da se izjasni o ujedinjenju

Ostavite komentar


  1. Je li to taj „drugi film“? G. Tadiću, možda je i zbog Vas narodu dosta opozicije! Dajte malo prostora i šansu drugim ljudima.

  2. Da se ja pitam DS se ne bi ujedinjavala ni sa kim ko je vec bio u DS-u pa je napustio. Ujedninjenje cele istinske opozicije u borbi protiv ovog zla koje vlada Srbijom je svakako neophodno. DS-u su potrebni novi ljudi, trebalo bi da se okrene mladima i da radi na brojnosti clanstva i jacanju infrastrukture kako bi u dogledno vreme ponovo bila najveca i najjaca demokratska partija u Srbiji i predvodnik u promeni ovog nakaradnog sistema.

  3. Kako tadica nije sramota da se više bavi politikom i daje neke predloge i traži od nekog da se izjasni o bilo cemu. Idi pecaj ..

  4. Neka se ujedini sa Vidom Ognjenović, Mićunovićem, Lečićem, Šutanovcem, Kenom i ostalim opskurnim likovima.

    Ili previše teorije(Vida, Mićun- čitaj salonski elitisti nisu prekoračili krug dvojke) ili previše prakse(Šutanovac, Kena- čitaj ušemili bi se i sa Šešeljem ako je u pitanju plac na Vračaru).
    Ovo je dobar način da cela ta ekipa koja je ispunila svoju svrhu u politici ode u istoriju.
    Nekima hvala, nekima ne-hvala.

    1. Hteo sam i ja nesto da komentarisem. Medjutim, Aleksandar je ovde sve rekao.

  5. jedino vredno u ujedinjenju je bio Zelenović. Sada kada je i on uništio svoj imidž ujedinjenje treba otpiliti i poslati te islužene političare u istoriju. Ako im je do ujedinjenja neka se jednostavno učlane u DS.

    1. Nemojmo olako otpisivati Zelenovica i njemu slicne. Malo dobrih, sposobnih i cestitih je ostalo, da bismo ih slali u istoriju.

  6. Kako je smesno kako sada svi daju savete Lutovcu da otpise Tadica koji nista ne valja, a do pre mesec dana to ujedinjenje sa Tadicem je bio jedini Lutovcev originalan potez! I tada je Tadic bio super, a to jako mudra politika. Cak je pocetkom godine hvaljem Tadic a napadan Zelenovic zbog izdaje bojkota….dakle u DS-u mozga nema…o kredibilitetu da ne govorimo….sledeci izbori, ukoliko Lutovac sme da izadje kao DS na njih ce biti i definitivan kraj, a svu ‘pametni’ komentari pokazace se kao potpuno ‘besmisleni’!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.