„Sedam mršavih krava“ vladavine SNS-a (VIDEO)

Sagovornici Danasa iz opozicije o 7-godišnjici vlasti Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. „Tadašnji premijer Ivica Dačić, kao manjinski koalicioni partner, obećao je da će uvesti red u državi i nastaviti praksu otvorenosti prema medijima, dok je prvi potpredsednik te vlade Aleksandar Vučić najavio žestoku borbu protiv kriminala i korupcije koja će krenuti sa vrha.“

    Danas, posle punih 7 godina ove vlasti, ovo zvuči kao neverovatno cinična sprdačina s građanima ove rupe i nesreće zvane „Srbija“.
    Ali ako, tako im (građanima) i treba. Mnogima je i dan danas najbitnije od svega da su oterali i kaznili „žute lopove“. Pa neka (ih, građane) košta šta košta! A tek će da ih košta!
    To je ta pamet, po kojoj kad god me zaboli zub, ja ga odmah čupam. Na kraju budem totalno bez zuba, ali me više nikad ne zaboli nijedan od njih! Jeste da se hranim na slamčicu i ne ličim ni na šta, ali bože, moj, neka se cena mora platiti, zar ne?

  2. Zaista „objektivan“ tekst sa „objektivnim“ sagovornicima.Pamflet dostojan Danasa.

    1. Nije to nikakav pamflet, nego odličan primer, kako sagovornici sve ono što se dešavalo od 1944 i ponašanja svih režima do sada pokušavaju da sve pripišu Vučiću, koji u suštini samo ponavlja isto ono što su radili brozovi miloševićevi đinđićevi tadićevi „puleni“ pre njega. Obzirom da to rade na mnogo primitivniji način nego prethodnici jasno im je da nemogu da hapse prethodnike a da pri tome nastave pljačku kao što su to prethodnici radili u svojim jednopartijskim državama. Prvo nisi mogao ništa da uradiš od brozove okupatorske bande, pa od miloševićevaca a onda od „+ute“ bande. U Vučićevoj „srbiji“ gde svi ovi kritičari primaju plate i penzije na vreme a poslanici koji bojkotuju skupštnu ne odbojaju skupštinsku platu svi se žale osim onih koji su stvarno nastradali tokom Vučićeve Tadićeve Đinđićeve miloševićeve brozove blasti. Onih milion nesretnika kojima će izvršitelji za komunalnom policijom uskoro da počnu da odvaljuju vrata i da ih izbacuju iz stanova jer su ih svi od 1944 do danas opljačkali

  3. Rezultata nema,vlast je stetocinska,najgora stetocina u Evropi i sire.

  4. Dali bi neko mogao bolje? Podigli PDV sa 18 na 20%, i sa 8 na 10%, sve druge poreze, akcize povecali nekoliko puta i uveli neko nove na el. brojilo…, takse povecali i nekoliko stotina puta, posto im to nije bilo dovoljno smanjili su plate 10% i oteli od penzionera i do 25% od penzija, medjutim ni to nije bilo dovoljno pa su se zaduzili za dotatnik 10 MILIJARDI EURA, malo li je. A najgore tek sledi, plate nam najmanje u regionu, mi se vise nemamo skim ni porediti, nasi ljudi masovno beze iz zemlje i to cele porodice a da stvar bude jos gora ne beze samo u zapadne zemlje vec i u Rumuniju, Slovacku, Hrvatsku….Niko nas nije ovako unazadio kao ovi NAPREDNI.

  5. A šta ćemo sa onih 12 na smrt pregladnelih krava od 2000.do 2012?Njih ste zaboravili?

  6. Потпуна погрешна процена Вукадиновића који како је псотао политичар све је слабији аналитичар. Вукадиновћ заборавља да се сви 2ново запослени“ запошљавају на местима пензионра који су се запослили у време опште бирократизације од 1975 која траје до данас. Више од 80 хиљада запослених оде у пензију годишње а на њихово место се запошљавају наравно партијски лезилобовићи исто као од 1975-2012. То је и „тајна“ коју не може да 2докаона2 ни „фискални савет“ који сматра да је запослени „радник“ у Србији су радници „угрожена врста“ који су почели да нестају од 1975 те није ни чудо што је СФРЈ банкротирала 1989, али су банкрот једног тотално промашеног система „прекрили“ ратови деведесетих, па се још увек бунца о „сретним временима“ Тешко је данас и економисти објаснити тша се дешава и десило у „српској привреди“ јер је он „дипломирао“ на политичкој економији док су „аналитичари“ посебна прича

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.