Sedamnaest godina od 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. Velika greška je što petog oktobra nismo pustili vodu, da sva ….. sa političke scene odu – u ropotarnicu istorije. Srbija bi se preporodila.

  2. DZABA SMO KRECILI – OLOS JE I DALJE NA VLASTI, JOS GORA JOS OSIONIJA I JOS BAHATIJA. Polusvet je zauzeo – oteo nasu zemlju Srbiju, krivci se znaju, to su svi oni koji su 05. oktobar 2000. godine, prodali 06. oktobra bez obavljene LUSTRACIJE, zato je ova OLOS na vlasti, i zato su aveti devedesetih ponovo medju nama nekaznjeni, SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA, zamenila ga je druga OLOS jos gora i bezobraznija. VRATICE SE OPET NEKI NOVI 05. OKTOBAR – TADA GRESKE NECE DA SE PONOVE – L U S T R A C I J A !!!

  3. Potpuno su nas razocarali i izneverili. Nista od obecanog nije ispunjeno od strana svih iz DOSa, ni Evrope, ni standarda, nicega….izuzev njihovih imovinskih karti…koje su dobrano uvecane.

  4. 5. oktobar 2000. godine, je dan velikih promena, ali na gore. Promene na bolje su osetili samo političari i funkcioneri DOS-a. Za obične gradjane počinje sve da ide stranputicom i od teškog života, došao je još teži.

  5. Narod je naivno poverovao Dos-u da ce se nesto promeniti. A oni su iskoristili poverenje gradjana, i pljackali drzavu, punili dzepove punih 12 godina! To se vise ponoviti nece.

  6. …5.10.2030-e godine,čitam list Danas a na naslovnici "30 godina od 5-og oktobra-gde smo sada?"…i tako iz godine u godinu,žalimo…ništa se neće promeniti ni 2100.e godine…

  7. Da su građani znali tog 5.oktobra da će doći DOS-ovski experti da sve pokradu ili unište, taj dan ne bi izlazili ni u prodavnicu.

  8. Petog oktobra,oko 18:40,svetski radio servis BBC,u programu koji smo cesto slusali,javlja da je S.M. avionom iz Batajnice pobegao iz zemlje…??!!! Eto samo da dodam jednu malu kockicu iz toga dana…

  9. Najvaznije je da imamo mogucnost da menjamo vlast,kada nam ne odgovara na ulicu i menjaj

  10. "Oni koji su petog oktobra 2000. stajali na čelu jedne opozicione kolone svrstane u koaliciju Demokratska opozicija Srbije, sa 17 godina duge distance saglasni su u jednom: posao koji je tada započet nije završen do kraja."
    SLAŽEM SE DA SU OMANULI NA NAŠU VELIKU SREĆU…
    S R B I J A J E J O Š Ž I V A I J A K A.

  11. Sva nasa ocekivanja posle 5.oktobra pala su u vodu.Milosevicevu diktaturu nasledila je diktatura zutih.

  12. 5 oktobar je crna i veoma neprijatna srpska sramota. Danas opet prvenstveno opozicija preti da će izazvati slično. Srbija nije tako crnobela kao onda, tako da neće dozvoliti onovno paljenje ambasada i druge imovine, kao i povređivanje građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.