Sednica o potvrđivanju vanrednog stanja i donetih uredbi uz jake mere zaštite

Ostavite komentar


  1. DA JE ANA BRNABIĆ , učila, studirala neke ozbiljne nauke, nebi imala toliko propusta u svom današnjem ekspozeu…Pokazala je vrlo malo akademskog znanja ,da ne nabrajam o kojim naukama je reč, nema im kraja …
    Zato je pod hitno treba ukloniti sa te stolice, da ne vređa svojim elementarnim neznanjem , nas akademske slušaoce ili čitaoce , ali sa one druge strane…Normalne !
    Sramota za jednog Premijera, makar i male SRBIJE … čak i SNS Srbije…

    1. Čim je vanredno stanje uvedeno na ovakav način jasno je da to nije vladavina prava.Za to su odgavorni oni koji su ga uveli.Skupštinska večina se ponaša tako da sprovodi lične interese.Premijerki je ta funkcija preveliki teret jer se stalno zaklanja iza predsednika države.U stvari odnosi su takvi da skoro sve zavisi od volje jednog čoveka što i nije vladavina prava i prava demokratija.

  2. Gde je moj komentar, dali je prošao kroz Cenzuru.
    ZAR I TI BRATE ….. DANASU !!!

    1. I moj, i moj. A toliko sam se mučio da ga sastavim… I dezinfikovao ga na kraju, stavio mu masku i opet ništa

    2. Pa,jbg.,mora se.Demokratija je samo dok se ne ugrozava vlast,na bilo koji nacin.Toga se i Danas drzi.Meni nisu objavili brdo komentara u kojima sam kritikovao vlast a da pritom nisam nikog vredjao ili slicno.Ali internet je cudo,sve pampti.Sutra ce doci sve na naplatu i svi ce morati da polazu racune!Sve se zna i ko su botovi i ko su moderatori.Kada se bude uspostavila normalna vlast i institucije,svi ce redom biti pozvani na odgovornost.Kako se kaze,lustracija?

  3. Po ustavu se ne može donositi retroaktivne odluke.Znači i dalje je reč o državnom udaru.Zahtevamo hapšenje vlade,predsednika tkzv države i svih članova ustavnog suda.

  4. Fasisticko-kriminalnu mafijaška kriminalna SNS BAGRA samo je potvrdila da je fasisticka zabranom proslave 1 MAJA PRAZNIKA RADA.
    A U SKUPSTINI PRETSTAVNICI BAGRE SU NASTAVILI SA LAŽIMA POCEV OD ANE PREKO MINISTRA VOJNOG VOLINE.
    SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU.

  5. premijerka je u nekoliko navrata naglasila da tajkunski mediji tj danas nin vreme n1 itd rade protiv intréresa naroda itd itd. Premijerka je jedino zaboravila da kaze da li nsu tv pink Happy tajkunske televizije ili su rezultat demokratskog razvoja naseg drustva. Ajde Ana ti si hrabra premijerka i kazi kakve su ove televizije

  6. Ajme . . . jel’ to Maja na slici ? ? ? . . . ala se “ popravila “ brateee “ . . . najmanje 20 kila . . . i promenila “ farbu “ . . . ajme . . .

  7. vec odavno skoro sve sto procitam u vestima na srpskim medijima mi
    izgleda na luk i vodu.skoro svi politicari neubedljivo pricaju samo nesto
    kako nebi cutali i pokazali da su oni jos uvek,nazalost,tu.jedna politicka skupina koja u stvari nista ne znaci jer nije u stanju da se cvrsto etablira
    u naprednom vodjenju svoje zemlje.sto se tice vecine protivnika koji,razumljivo,negiraju sve sto vlada odluci mogu slobodno da tvrdim
    da su veliki deo njih dosli „s´koca i konopca od ……..“ i da srpski narod
    mora biti srecan da isti ostanu tamo gde su.mi na zapadu imamo isto
    takvu bulumentu ali oni nisu toliko bucni kao u srbiji,oni manje prostacki
    upereni protivu „vodecih“ politicara kao sto je to u srbiji slucaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.