Sednica parlamenta demaskiraće SNS, a protiv kopanja litijuma je i premijer Miloš Vučević

Ostavite komentar


  1. Recite čoveku da je bolje da se vrati u Zanzibar na još deset dana. Juče došao, danas već ne zna gde udara. Sačuvaj Bože.

  2. Neznam zasto ali je imam lepo misljenje o Milosu Vucevicu. Mislim da nije lagarder i da treba da izvrsi prevrat u SNS-u i skine ovu bitangu i njegovu vernu senku Anu homolopovlusa.

  3. A to bvam je kao premijer rekao u poverenju pa ste vi to sada obelodanili hahaha koji ste vi luzeri.

  4. Када је реч о литијумау, Вучић је у вин-вин позицији.
    Или ће се копати
    Или ће он рећи, неће се копати. У сваком случају, последња ће бити његова, а не она која беше прва, народна. И тако ће он, у сваком случају, бити избавитељ и усрећитељ… За то време Ибар ће тећи…. Тећи, тећи …

  5. Mnogo će ti pomoći međunarodna zajednica,pa oni zagovaraju da se kopa litijumsa svim ostalim se slažem.U SE I U SVOJE KLJUSE,narodna poslovica.

  6. Ne berite brigu: premijer je po nalogu „odozgo“ protiv kopanja litijuma. Da se raja ubedi u (ne)“postojanje“ slobode mišljenja u sekti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.