Šef delegacije BiH: Glasaćemo za članstvo Kosova u Savet Evrope

Ostavite komentar


  1. @Ivan

    Ako je za tebe i Sasu „normalizacija“ uguravanje „republjike aljbanske“ u Savet Evrope bez da se postuju osnovni principi te organizacije i bez ispunjenja osnovnih uslova, onda ste ti i Sasa sigurno i za to da se i Republika Srpska primi u Savet Evrope, zar ne? Kako bi to tek normalizovalo stanje u BiH.

  2. Demokratsko razmišljanje gospodina Magazinovića.
    Bilo bi korisno nastojati ali i is trajati da se isto implementira u državu Bosnu I Hercegovinu!

  3. @Gordana 77g dipl.pravnik

    Na osnovu cega je davanje legimiteta albanskoj naci paradzravi „demokratsko razmisljanje“? Kako to da za razne magazinovice i gordane „demokratsko razmisljanje“ nije npr. davanje drzavnosti i clanstvo u SE za Republiku Srpsku?

  4. Neverovatno kako je uzrecica „poturica gori od turcina“ i dalje aktuelna iako je nastala jos za vreme osmanske okupacije.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.