Šef kabineta ministra spoljnih poslova najavio tužbu protiv Marinike Tepić

Ostavite komentar


  1. „policajac sa zavrsenom Policijskom akademijom“… A sta radi onda u diplomatiji? U Ministarstvu spoljnih poslova? Zar je isto policajac i diplomata? Imamo li jos mnogo takvih „diplomata“? Da li su i drugim ministrima diplomatije sefovi kabineta policajci? Da li kao policajac ili kao sef kabineta izdaje naredjenja ambasadorima i da li oni slusaju? Ko je kome nadredjen, kako i zasto?

    1. Emica Dačić je po obrazovanju glumica i radi u MSP , mislim prima platu i takooo

    2. Pa čovek hoće da ti kaže da nije mogao da kupi diplomu.Pol. akad. je u Zemunu nije u Kragujevcu.U toj školi ne važe pištaljke i pljuvanje po svojoj državi..PRE UPOTREBE JEZIKA, TREBA UKLJUČITI MOZAK

  2. Neverovatno!
    Smesno je,jadno i tuzno vise sa tuzbama vladajucih!
    Interesantno je takodje da nijedan spor,odnosno upucene
    tkz.tuzbe ne stizu do suda,a i one koje stignu na neki nacin
    dobiju noge i nikada vise nista necujemo o istim!?

  3. Sta ja znam doktore?
    U ovim cinicnim vremenima,ja bih glaso za Mariniku Tepic.
    Cak I za Djidu,sa zacepljenim nosom.
    Situacija je zajebana,vreme istice.
    Deluje mi da bi po njihovim dobijanjem izbora/preuzimanjem vlasti,
    sudovi radili 24/7,nedeljom I praznicima.

  4. Koliko ja razumem, Marinika je samo pitala „… da li je prilikom pojedinih situacija kada je preuziman novac tome svedočio i Dačićev šef kabineta Nikola Nedeljković?“, nije ništa tvrdila.

  5. Dragi gospodine,veoma ste ubedljivi i evo skroz vam verujem da Marinika Tepić laže!
    Ma kako da ne!!

  6. Uf bre! Kakvi more neprijatelji Srbije, o cemu ovi ljudi pricaju? Patriotizam je ljubav prema svojoj zemlji. Koliko ja znam svi smo mi patriote,svaki srbin. Patriotizam se ne bira,ne uci se,on nije usiljena emocija,ja barem ne mogu nekog na silu da volim. Kao i sa majkom kada vas rodi ona nas voli a i mi nju,to se ne dovodi u pitanje naravno u iole normalnoj porodici. Tako se i patriotizam ne dokazuje cak naprotiv onaj ko ima potrebu za dokazivanjem vrlo verovatno nije patriota jer u normalnoj porodici niko ne postavlja pitanje dal volite mamu isto tako u normalnoj drzavi niko vas ne pita jel volite svoju zemlju. Prirodno je da je volimo,normalno je da bude deo svih nas kao i mi nje. Svi smo mi neki srbi… Muka i beda utucanog razuma i izopacenog morala koja radi vise od nemca a zaradjuje 10 puta manje. Kada to nasa vlastela promeni e onda vredi pricati o patriotizmu do tada…nek nam je bog u pomoci mada ni on se ocigledno ne streca previse prema nama…

  7. Čak je dva puta sebe nazvao patriotom. Ne poznajem ni jednog čoveka koji je sebe nazvao patriotom a živim u okruženju onih koji su svoju mladost proveli na bojnom polju.

  8. Naravno.. Sve ljude koji izmisljaju sankcionisati i procesuirati jedino tako kada ih udarite po dzepu ce se dozvati pameti..

  9. Ovde bi valjalo povuci crtu. Nikome ne trebaju Tesic, Tatica Stefanovic i pljackanje Krusika od strane vucicevske bande.
    Ali, … ako bilo kojem afrikancu mozemo da platimo oruzijem (ili bilo cime drugim) da povuce americko isforsirano priznanje Ahtisaristana, onda je to nesto sasvim drugo. To je onda odlican poslovno-diplomatsko-politicki potez, u dugotrajnom strateskom interesu Srbije, i potpuno je nebitno da li ga je obavio Tovljenik, Obradovic, Vucic ili Djilas!!!

  10. Ja se ozbiljni plasim za ovu divnu i neustrasivu zenu! Ali ne zbog tupave tuzbe! Plasim se iskreno da joj se “ nesto ne dogodi“. Ali zaista..

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.