Šeholi: Da bi se srpsko osoblje vratilo na Kosovo, odobrenje mora da da država Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kad je usvojena rezulucija 1244 nije postojala nikakva država Kosovo, a danas postoji u samoproglašenoj formi. Šeholi trabunja.

  2. Eh,a kad sam se probudio bio sam sav u znoju!Ma njemu ni Sojic nije ravan,ima talenta za salu to je neosporno.

  3. Mozda nije lose sto je Srbija podnela KFOR-u ovaj zahtev jer ona ima to pravo po Rezokuciji 1244. Vucic zna da KFOR to nece odobriti ali neka se podnese zahtev da nam Amerika i EU jednom ne kazu pa vi ste imali pravo da zahtevate vracanje svojih vojnika i policije na Kosovo a vi to nikad niste trazili.

  4. E, moj „Solunac“, nisi ni svestan koliko si, „svojim komentarom“, doprineo da se bolje shvati razlog srpskog fijaska na Kosovu, poput one psovke Kiksija koja je nedvosmisleno objasnila i razlog fudbalskog fijaska u Kataru. Sasvim je lako zaključiti kako se zove taj razlog.

  5. Шале никад доста,хахаха
    Што је теби нереално биће ускоро реалност на Косово по том 1244 . 99 је давно била ,коло среће се окреће… српски свет се назире и постаје реалност. Правда је вазда спора

  6. Vi bi malo šervanili po tuđoj državi ,,,ajte da malo Kosovari po vašem Beogradskom pašaluku prodefiluju.. Manite se čorava posla… Uozbiljite se jednom.Starije je Kosovo od vas.Vi ste priznati tek poslije 1999..1990 vas svijet poništio bio..Čuvajte Vojvodinu i Sandžak.. Prestanite se duriti kao mala djeca…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.