Sekretar NATO danas na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Došlo je poslednje vreme. NATO propoveda mir? Pravite se nevesti kao nemate pojma zbog čega su nastali problemi. Svim ljubiteljima zapada i NATO pakta zajednička je amnezija kad su u pitanju sopstveni zločini. Dok je ovih kao Stoltenberg biće zla po svetu u izobilju.

  2. NATO je, Radoslave, upravo ona organizacija koja je obezbedila da u Evropi od Drugog svetskog rata vlada mir (sa izuzetkom sovjetskih kampanja po neposlušnim zemljama na istoku, ali tamo NATO nije imao mandat). Ni Srbija (tj. fantastična "SRJ") ne bi bila bombardovana da sama nije proizvodila samo rat, razaranje, pokolje i sveopštu bedu, i da je razgovor sa njenim vlastima više imao ikakav smisao. Siguran sam se se niste pitali šta NATO radi dok smo mi "oslobađali" Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo i Srebrenicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.