Selaković: Nisam rekao da kampanja „Budućnost Srbije“ nema veze sa izborima

Ostavite komentar


  1. Ti nikad ništa pametno nisi rekao, pa ne moraš da se pravdaš kako te je neko loše razumeo…. Tvoje mišljenje je nebitno…. Čak se može zaključiti da ga nemaš… Nemaš ni grama ,,specifične“ težine koja bi te opisala kao čoveka… Da dune jači vetar oduvao bi te… Zato prati vremensku prognozu i ,,ne naginji se kroz prozor“….

  2. Dali ce biti izbori o tome odlucuje vrh SnS ako proceni da su potrebni ili ako cuju glas opozicije koja je trazila izbore.

  3. Vučić je sosoban i preduzimljiv. Političar je i normalno je da se bori za vlast, kao svi ostali. Njegova je prednost što ima dobre rezultate, pa može da ih pokaže, za razliku od nekih kojima je jedino sredstvo kukanje.

    1. Bote, jeste normalno za političara ali nije normalno za predsednika koji bi trebalo da je predsednik SVIH građana

  4. re: Možda AV koristi vauvaučere

    Ionako spominje po portalima da vodi turističku kampanju!

  5. Vucic je predsednik koji stalno obilazi gradove i razmenjuje misljenja sa narodom.

  6. Kad god da budu izbori SNS će oduvati opoziciju zauvek, jer narod je uz Vučića.

    1. Narod? Govoris u moje ime? Nije ti jasno, da uz sve pritiske diktator navuce vas 25 posto. Zeno ukljuci mozak. Moraces da zivis sa svojom brukom i posle AV. Zapamti da si ti samo jedan gradjanin i da mozes da govoris samo u svoje imr.

  7. Srbija svakodnevno radi na napretku svoje zemlje..a sve to jer je interes gradjana stavila na prvo mesto..

  8. Kampanja „Budućnost Srbije“ je veoma važna za sve, nije došla iznenada, i predstavlja logičan niz sa kojim predsednik Vučić želi da unapredi odnose sa gradjanima.

  9. „Mudar…jednostavan…“ Bože, kakvo ludilo su ova SNS sekta. Vučić je možda ratni huškač, ex ministar informisanja, radikalski jurišnik, autokrata, osoba koja ima biografiju koja je sramota za nekoga ko ima ambicije da ga nazivaju Čovekom, ali mudar i .sigurno nije.

  10. „Vi znate da u Srpskoj naprednoj stranci postojimo mi koji smo smo uvek za izbore, da su to i kolege Stefanović, Đurić i mnogi drugi“
    Ma jel ovo normalno razmisljanje??? Kako mogu izbori da budu kad im se cefne, pa valjda postoje neki zakoni, neka pravila po kojima se raspisuju izbori (redovni na svake 4 godine i eventualno vanredni ako vlast izgubi vecinu ili premijer da ostavku)?!?

  11. da predsednik želi da čuje šta nije dobro da krenem od nesprovedene reforme pravosuđa, nesprovedene reforme javne uprave, nesprovedene reforme javnog sektora i nesprovedene reforme javnih preduzeća. Nije dobro što se rade loši projekti, uzimaju krediti za posao koji treba da se odradi po takvim projektima, još strašnije što investitor uslovljava izvođača da njemu i nadzoru obezbeđuje vozila, a kao posledicu imamo glinu u putu, klizeći potporni, produžavanje rokova u nedogled, kolotrage na putu koji se stvaraju rokom izgradnje istog…Nije dobro da se predsednik hvali kako naš novac troši čelni čovek javog preduzeća koji voli alkohol, niti je dobro da se ne poštuju finansijski planovi, pa svako ko usklikne da mu treba put do štale to i dobije ako je predsednik dobre volje. Nije dobro što građevinska inspekcija dozvoljava divlju gradnju u nacionalnim parkovima, što se izdaju dozvole za derivacione MHE i ako ne postoji saglasnost lokalnog stanovništva, nije dobro što Zakon o javnim nabavkama služi da bi se zaobilazio ili da bi se poslovi nameštali uvek istim firmama koje nikada ne odrade profesionalno posao, nije dobro što je loš zdravstveni sistem i što to delimično pokušava da se ispegla organizovanjem vikend pregleda…lakše je nabrojati šta je dobro, jer nigde kraja nabrajanju svega što ne valja.

  12. Komunikacija sa gradjanima je vdeoma vazna,dobro je da predsednik obilaskom opstina osluskuje svoj narod i predstavi svoju planove za buducnost Srbije.

    1. Pre svega, posao predsednika NIJE da vodi Srbiju, vec da je predstavlja u inostranstvu, ili kod kuce, kada nam dodju u goste PREDSEDNICI. Moze da dodeli po neki orden, i oslobodi po nekog zatvorenika. I to je, uglavnom SVE! Ali zato NE SME da se bavi poslovima vlasti (Vlade i Skupstine), ne sme da utice na nezavisne institucije ili da bude predsednik stranke. Ne sme da vodi kampanju za svoju partiju. Narocito ne od NASIH para i u vreme kada je politicka kampanja ZABRANJENA (izmedju izbora).

  13. Vlast Aleksandra Vučića je promenila mnogo toga u Srbiji, pa i to. Sada su zaista važni građani i njihovo mišljenje. Bravo, tako se to radi u Srbiji.

    1. Da,promenila je,sve sto ne valja isplivalo je.Ovo je diktatura,sunovrat,jedna najgora nocna mora.

  14. Kampanja izmedju da izborna ciklusa mora da traje,a ne samo pred izbore,dakle predsednik Vučić državu obilazi kad god može i posećuje različite krajeve“.

  15. u kojoj državi se ovo praktikuje a da nije predizborna kampanja ? meni je jedino poznato da se ovo radi u Venecueli i Severnoj Koreji, čak su i Kinezi batalili ovaj sistem propagande.

  16. SNS je više puta pokazala i dokazala da je uz svoje građane!Nema potrebe da se pravda bilo kome, rad i trud se vidi!

    1. Neno kao hrabri komentator na ovom portalu koji brani politiku nase voljene partije mi bi smo voleli da vas ugostimo u stranackoj menzi sa ukusnim toplim sendvicima. Kao pride necete morati da dovodite celu porodicu na miting obzirom na vase komentatorske zasluge.

    2. Kada je krala od penzionera, da bi tebe i takve poput tebe nahranili. Cuti i jedi od moje pokradene penzije, a pametnija si kada cutis.

  17. Hahahahhaa, zamisli ovo „najmudriji“ pa kako ga nije sramota da tako nesto izjavi…

  18. Pa ako ima veze sa izborima, to izgleda Vucic vec daje sebi jedan kilometar prednosti bez zvanicno raspisanih izbora ! Medjutim pitanje je sa kime ce da se bira izmedju svojih lazistranaka trabanata i satelita ? Mislite li da ce medjunarodna zajednica akceptirati te paraizbore ?

  19. a gde se to vode izborne kampanje koje stranke na vlasti sebi finansiraju iz budzeta pod izgovorom da je u pitanju predstavljnje rezultata rada? racune na videlo pa u zatvore

Ostavite komentar


Politika

Može li Pošta Kosova da zameni Poštu Srbije na severu KiM? 10

Može li Pošta Kosova da zameni Poštu Srbije na severu KiM?

Uprkos najavljenom otvaranju Pošta Kosova u severnom delu Kosovske Mitrovice, Srbi sa severa će i dalje morati da putuju u unutrašnjost Srbije jer se njihove potrebe za kosovskom poštom svode na jedan ili dva puta godišnje dok su potrebe za srpskom poštom skoro svakodnevne, smatra Milica Andrić Rakić iz Nove društvene inicijative.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.