Selaković sa Zijade: Srbija će insistirati na poštovanju Rezolucije 1244

Ostavite komentar


  1. Nasi apsolutno nikada ni na cemu ne insistiraju sa strancima. Naprotiv. Manji su od makova zrna. Ponizno jlece, slusajubez pogovora i primaju instrukcije. Od svih, bez izuzetka.
    A „hrabri“ su samo u saopstenjima za domace medije

  2. Beograd ispunio svoje obaveze dok pristina uporno izbegava da sprovede svoje ukljucujuci stvaranje uslova za formiranje zajednice srpskih opstina sto je bila i obaveza neznam zasto se ne povuce priznanja illegalnog kosova to je illegalno samog proglasenog kosova niti se vazi niti se prizna kosovo je deo srbije republike srbije i jeste srbija u svojoj zemlji kosovo i metohije zasto se ne povuce priznanja illegalnog kosova srbija ima pravo da povuce sva priznanja illegalnog kosova jer je kosovo i jeste deo srbije !!!

  3. Selakovic je napomenuo da je to nacin da se medjunarodna zajednica redovno i transparentno informise o stanju na terenu polozaju srba i drugog nealbanskog stanovnistva vladavini prava postovanju ljudskih prava zastiti kulturnog i verskog nasledja saopstilo je ministarstvo medjunarodne zajednice su to i trebali uraditi mnogo godina je proslo oni su samo gledali narod godinama nemaju mira niti svoju slobodu u svojoj zemlji to je previse sta se tamo narodu i samoj srbiji cini u svojoj sopstvenoj zemlji !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.