Selaković zamerio RTS-u na izveštavanju „o dolasku Putina i drugim temama“

Ostavite komentar


  1. Gle nije mu RTS dovoljan stranački propagandni aparat. Selakoviću ovo je 21 vek, nije era staljinizma.

  2. Невиђено слугерањство, које потврђује да ми и Руси не тражимо демократију, већ вођу. На РТС иде дводелна ода Путину коју је направио чувени Оливер Стоун. То је нека врста разговора са Путином у Русији „гарнирана“ снимцима о активностима које доказују како је Путин најбољи човек на свету. Пропаганда бљутава за коју је дато ко зна колико пара. Није ми јасно како после филма Стоун има образа да се врати у Америку?

    1. Гледала сам емисију и не схватам шта је лоше у њој. Врло отворена питања,без снебивања, одговори у границама могуће искрености. Може да смета само оном ко не жели уопште да види Путина.

      1. Vanja, u pitanju je arogantan i drzak stav jednog uobraženog državnog činovnika i taj stav nosi javnu poruku svim medijima Srbije: Kada izveštavate o Vučiću i Putinu to mora biti u formi ode, a pri tome morate pljuvati po opoziciji barem pet minuta. A najveći greh RTS je bio izveštavanje sa protestne šetnje, emitovanje dela govora Trifunovića i informacija da je šetnji prisustvovala porodica Olivera Ivanovića, osim supruge. To je bio deo jučerašnjeg dnevnika koji je vređao oči i uši svakog poštenog naprednjaka.

      2. @Miki maus,
        Vidi se da ti nema[ pojma ko je Oliver Stoun! Šteta, to je, gospodine, reditelj ,kako bi se reklo, „bundes lige“, koji je napravio veoma realne i kritički intonirane filmove o Niksonu,Bušu, o stvarnoj relanoj slici političkog i drištvenog života u SAD. To što se Vi iz unutrašnje mržnje prema Rusiji,Putini,a pre svega prema domaćoj vlasti, Vaš je problem koji će Vas razoriti. Uzgred, taj dvodelni film koji gledamo , prikazan je i u SAD ,emitovan je čak i na Si-en- enu. Pa, Miki maus , treba nešto znati ,a ne samo ,izvinite na izrazu, lupati besmislice.

        1. Oliver Stoun nije više ni bleda kopija onog čoveka od pre.. Sada je počeo da radi naručene dokumentarce i reklame za političare, sportiste…ko da više para dobije filmčić sa sadržajem koji sam odabere.

  3. hahahaha, pola jutarnjeg programa dobiju, pola popodnevnog programa, pola dnevnika pa onda specijalnu emisiju a i direktan prenos će biti i opet im malo. prosto neverovatno kojim tempom ovo postaje sve gora i gora država.

  4. Kakav bezobrazluk i bahatost!
    Gospodine selakovicu,govorite u svoje ime.Ja sam,takodje,gradjanin Srbije i ne delim vase odusevljenje posetom Putina.

  5. Meni RTS danas nije objavio nijedan komentar, iako su svi bili politički korektni i konkretni, naime, nisam nijednom spomenuo diktaturu u Rusiji koja je gora čak nego i u Srbiji!

    1. Ni meni, ali će zato sad ovaj. Jer, to je samo dokaz da je Panović Normalizator definitivno glavni i odgovorni urednik Danasa.

  6. Ево, ви дајте Пинку да преноси све догађаје везане за председника Вучића и стрaнку на власти, па вас нећемо толико гледати на телевизији.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.