Seljimi: BG ne može da blokira stvaranje vojske Kosova

Ponovo zaoštreni odnosi Beograda i Prištine zbog najave o formiranju vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. Konstantno promovisanje velikoalbanske "drzave kosova", jedne sovinisticke tvorevien izgradjene na ratnom zlocinu, etnickom ciscenju, neizivljenom albanskom nacionalizmu, na muljanju svake vrste itd. od strane ““Danas"-a je posledica nekog finansijskog aranzmana (mali tiraz, racuni se moraju platiti) ili je u pitanju nesto drugo? Ako se pogleda okolo u regionu, nemoguce je naci bosnjacki list koji podrzava otcepljenje RS i koji daje prostora Dodiku za plasiranje jeftine propagande kao sto ovde Seljimi ima obezbedjen termin minimum jedanput mesecno, nema hrvatskih novina koji se zalazu za otcepljenje RSK i za davanje drzave hrvatskim Srbima iako su hrvatski Srbi kroz istoriju (setimo se samo Jasenovca) mnogo vise propatili od kosovskih Albanaca, nema ni albanskih novina na Kosovu koji podrzavaju ostanak severa Kosova gde su Srbi vecina u okviru drzave Srbije iako su Albanci u zadnjih 18 godinana na sve nacine krsili prava tamosnjih Srba, proterivali ih i diskriminisali gore i od Milosevica. Kako to da samo u Srbiji postoji list koji podrzava albanski nacionzalizam i jos to pokusava da proturi kao "gradjansku vrednost"??

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.