Seljimi: Marko Đurić zaboravio "balvan revolucije"

* Srpski predstavnici će od Sretenja sami početi da uspostavljaju svoju zajednicu, najavio Đurić
Bivši kosovski ministar spoljnih poslova odgovorio direktoru Kancelarije za KiM

Ostavite komentar


  1. Neverovatno ko nas sve upozorava, sta ce da urade? Pa oni nemaju jedrilicu a prete nam.

  2. Pričaju o prošlosti ali vremena se menjaju a i ljudi i Srbija što zacrta nikakve pretnje neće odvratiti od cilja!

  3. Ovo je očito fizička pretnja Srbima na KIm ukoliko žele da primene potpisani sporazum o formiranju ZSO.

  4. Ova "ministarka" Tahiri govori šta će i šta neće biti ZSO, a o implementaciji dogovorenog i potpisanog ni reči?!

  5. "Tači kazao je da je najveći izazov "neuspeh u ostvarivanju obećanja datih međunarodnih partnerima"." Tači je lukav jer zna da ukoliko ne ispune međunarodne dogovore, Kosovo neće biti uvažena kao država od strane međunarodne zajednice, jer jedna od karakteristika državnosti je preuzimanje i ispunjenje ranije potpisanih obaveza.

  6. Kada Marko Djuric, direktor kancelarije u Zubinom potoku bude isao na Kosovo bez pasosa imace pravo da brani neku Dacicevu fantomsku ZSO na Filipinima.
    Problem je jedino sto cu mu svi oni iz izmiljene ZSO kasnije doci da zive kod Dacica u Beograd i Srbiju i totalno zaboraviti na "kolevku" Kosovo.

  7. Djuric je mutivoda bio I ostao. On nije imao hrabrost da prizna cinjenicu da u njegovoj fantomsoj direkciji deli kancelariju sa izvesnim Vacicem koji ga savetuje sta I kako treba da radi. Lagao je srpsku javnost I nije ga bilo stid da demantuje sebe, bez izvinjenja I bez trunke savesti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.