Sergej Trifunović: Mi smo zemlja koja o demokratiji nema pojma, zato i imamo diktaturu

Ostavite komentar


  1. …čovek je u pravu 100%, uz sve laži, molebane, prevare, inžinjerige na izlaznost preko 65% SNS-Radikali i SPS-nacionalkomunisti ne mogu i sa mrtvim dušama da predju 40%, zato braćo plajvajz u nedelju od 8.sati pa na biračka mesta… p.s. postaviće najgori ološ iz „državne uprave“ u biračke odbore da opstruišu izlaznost!!!!!!!

  2. Samo neka se Sergej poklopi ušima i ne deli savete. Kao glumac je svakako dobar. Tu je i početak i kraj…dovoljno

  3. Hvala Sergej. Lepo ste objasnili stanje. I tačno je da nikada nismo dobili objašnjenje za bojkot od pre četiri godine čiji jedini rezultat je apsolutna sns vlast na svim nivoima. Kada je opozicija ostvarila odličan rezultat pre dve godine, on je upropašćen „dogovorom“. A sada ponovo bojkot u Beogradu! Prave nas ludim a zapravo održavaju sns na vlasti. U manjim gradovima su gori izborni uslovi i manje kontrolora, pa ipak tamo izlaze. Čitava mašinerija je pokrenuta da odvrate ljude od izlaska na izbore. Sramotno i jadno ponašanje bojkotaške manjine i svih koji im pomažu. Zapravo pomažu Vučiću na štetu građana.

  4. O Sergio nas. Mani se politike i batali poroke ,sad imas zenu . Narod te voli ali pusti malo vode da protekne. Sve najbolje ti zelim

  5. Lep, neustrašiv, intelektualno radoznao, veran, narod ga voli, to su sve preduslovi za dobrog političara. Iako sve to poseduje, njegove političke šanse su gotovo nula jer ima opičenog gazdu. Ej, moj Mile, nije tebi lako.

  6. Potpuno se slažem, samo borba može nešto da promeni. Po ovome ispada da su radikali „najdemokratskija“ stranka u Srbiji – nijedne izbore nisu propustili, uvek su bili aktivni i stigli su na cilj.

  7. Upravo tako. Ne razumem logiku, oni ce da kradu pa necu da izadjem. Pa bas zato cu da izadjem!

  8. Izađi na izbore, nema veze što su ne regularni, što se sve unapred zna… Koja psihodelija, ko je ovde lud.

  9. Demokratija je sarena laza zapada. Zato u Americi i GB imate po dve partije par stotina godina

  10. Sto vise izadje, to ce morati vise da kradu. Sto vise kradu to je ocevidnije. Sto je ocevidnije, to su u vecem skripcu.

    Prosli izbori su obelodanili bezocnost i razmere lopovluka. Nastaviti dok im se uzegli puter sa glave ne slije u oci.

  11. Uzmimo za primer Hrvate,i ma sta ja mislio o njima,a ne mislim nista lepo,oni na izborima redovno menjaju i predsednike i premijere,ako racunamo eru posle tudjmana. A kod nas malo malo,pa se ustali autokrata,da ne kazem diktator. Takav smo narod,ne shvatamo blagodet promene,nego samo cvrsta ruka. Dok te ta ruka ne zvizne po glavi,a onda je kasno. Zato na glasanje

  12. Mi nismo zemlja koja nema pojma o demokratiji,mi smo narod koji nema pojma o demokratiji,a pritom ne zelimo nista o njoj ni da naucimo!!!

  13. Mi smo zemlja kojoj treba komunizam i to pravi da se naučimo redu svi. Demokratija je ovu zemlju razorila. Uništeno je sve školstvo,sudstvo,policija,domaće firme,jedan deo stanovništva ne zna da priča naš jezik,država se bavi uzgojem marihuane… To je nama demokratija donela.

  14. @Dejan 30. maj 2024. u 07.37

    Imaš li ti i neke kontraargumente, ili misliš da je dovoljno tako paušalno ispljuvati čoveka koji je izgovorio konkretnu neugodnu istinu?

  15. Moze li neko da objasni zasto neke stranke bojkotuju izbore u Beogradu, a izlaze na izbore u Novom Sadu? Mozda sto treba da dobiju Novi Sad da stvaraju vojvodjansku naciju, a Beograd da i dalje vode rodoljubi? Nekako mi nasa poslovica dogovor kucu gradi, u ovom slucaju ne ide, pre dogovor politicara pokrade nam i razrusi kucu

  16. @Deks. 30. maj 2024. u 10.34
    „Demokratija je ovu zemlju razorila.“

    Koja demokratija ovde, kada, … ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.