Sergej Trifunović se izvinio jevrejskoj opštini zbog „prejakog poređenja“

Ostavite komentar


  1. Hm, jevrejska država reaguje na poredjenja jednog liberala, a njihova država zdušno podržava, pomaže i saradjuje sa jednom izrazito desničarskom strankom na vlasti u Srbiji. Holokaust je najveći zločin u istoriji čovečanstva, ali ne bi smeo nikada biti zloupotrebljen u interesne i političke svrhe. Nikada!

  2. Trifunovicu, za njih bi mnogo bolje poredjenje bilo nesto kao:
    „… i Palestincu i Jevrejinu je stalo da ima pruge, puteve, pravosuđe koje funkcioniše, prosvetu koja funkcioniše. A sada, da li kući drži sliku Benjamina Netanjahua, Arijela Sarona, ili Jasera Arafata ili ne znam Seika Ahmed Jasina, to je potpuno nebitna stvar“.
    E, tu se nebi ni zivi culi, … 🙂

    1. A da li se sadasnji tzv predsednik Srbije ikada muslimanskoj zajednici u Srbiji ikada izvinuo za izgovorenu tecenicu sa govornice u Skupstini Srbije, kada je kao Seseljev jurisnik izjavio „100 za jednog“. Dosta bre vise tog licemerja i „kratkog pamcenja“ ako ga uopste imate.

    2. Aktuelni predsednik države je nekada u skupštini izjavio „100 muslimana za jednog Srbina“ pa nikom ništa.

    1. Tako je Seko, u pravu ste! Milioni ubijenih je stvarno „preterizam“, naročito kada se pročita izvinjenje: „ako sam preterao ja se izvinjavam“. Čujet, ako sam preterao… Pa šta misli da li je preterao ili nije… Jedan predsednik bilo koje stranke i bilo koliko velike ili male mora da uzme kantar u ruke i premeri šta će reći. Kod vaspitanog sveta to tako ide.

  3. Ovo je apsolutno pogresan gest Jevrejske opstine. Sem ako nije u sluzbi podrske onom najvoljenijem, koji ispod zita preko svojih vec uveliko propagira rehabilitaciju istog tog Ljotica.

  4. Izjava predsednika PSG ne bi smela nikada više da se ponovi, on je neko ko treba da nas sve sabira, poput kokoške i pilića. Moja podrška Sergeju, znam da je svestan gluposti koju je rekao, ali u naše vreme, pošto niko ne misli „srcem“ sve se tumači jezivo i odvratno… Zato mislim, da ovo nesme da mu se ponovi više, i da će posle ovoga da bude još pametniji i jači da preuzme odgovornost za buduće korake koje treba da čini u ime naroda.

  5. Ja sam te grdio i kritikovao zbog onih izletanja.Ili neprimerenih izraza, reci i iskrenosti. Drzati po kucama slike je privatna stvar. Nije to isto sto i javno promovisatione na slikama.Sve verske i nacionalne zajednice treba da se oglase na prisustvo autokratije, samovlasca i pojavnih obklika fasizma. Ne obaziri se kada startuju na jednu rec. Podrska Sergeju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.