Server: Brisel i Vašington ne kriju negodovanje prema aktuelnoj vladi Kosova

Ostavite komentar


  1. E sad stvarno sumnjam se ovaj samo pravi da je glup…jer izgleda da se ne pretvara.

    A još veća budala je onaj ko mu daje prostor da se eksponira.

  2. Presmesni Danas… Nastavlja sa kampanjom i botovskim tekstovima. Server? Stvarno? I bas podrzava pismo parlamentaraca? Kakvo iznenadjenje od notornog srbofobnog lobiste.

  3. Da im ne odgovara ta vlada, smenili bi je za 5 minuta. Uostalom, nek ih izbombarduju kao što su nas. Kosovo je zapadnjački dugogodišnji projekat. Pogledajte gde se školovao i obučavao Tači od malena. Sve je to pripremano decenijama.
    Druga stvar, ubeđen sam da je pismo parlamentaraca u stvari podrška Vučiću. Pošto mu je poljuljan autoritet i poverenje koje je uživao kod srpskih desničara i ne mnogo promoćurnog naroda, sada ga kao bajagi napadaju da bi on u očima ovih domaćih ispao veliki borac za Srpstvo, a u stvari sve radi u korist Zapadnjaka.

  4. Jer je Vucic njihov covjek, Albin Kurti nije. Zasto su blagonakljonjeniji bili prema „autokratskim“ Vucicu nego prema „demokratskom“ Tadicu? Jer ih Vucic slusa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.