Server: Grenel neće pomoći da Kosovo i Srbija postignu konačni dogovor

Ostavite komentar


  1. Ovom coveku tj Grenelu su dali puno zaduzenja.! Kada covek ima takva zaduzenja, vecinaq njih ostaju na pola puta ili nezavrsena.!?

  2. Opasan i zao čovek.Veliki neprijatelj našeg naroda i jedan od kreatora geopolitičke slike zapadnog Balkana sa osakaćenom Srbijom u poslednjih 30 godina.

  3. Naravno svi su veliki neprijatelji Srba i cim se probude nemaju sta drugo da rade osim da razmisljaju kako ce da naude jadnim Srbima.

  4. Jos jedan koga predszavljste kso „nezavisnog“ analiticara,a koji jeb9p bio CIA predstavnik za Balkan,ince izrazito anti srpski orijentisan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.