Šešelj: Bila bi kosmička pravda da Tadić bude izručen SAD zbog paljenja ambasade

Srpska radikalna stranka zatražila ocenu ustavnosti Zakona o potvrđivanju ugovora sa SAD o izručenju

Ostavite komentar


  1. Gde završavaju klovnovi – u cirkusu. Luda zvana Šešelj pod patronatom DB već više od 25 godina služi za zabavu vlasti. Mlakonja, koji ni pertle nemože da veže, jedino mu se jezik razveže kada ga plate. Valjda će ovakvih dvorskih luda biti proterano uskoro iz Srbije.

  2. …pa ovo je Toza vampir. Taman kada sam pomislio da je politicki sahranjen, on opet ustao i pije krv.

  3. Evo ga. Dežurna potpala devedesetih i od 2012te. kakav god da je Tadić niste ni ti ni tvoji učenici toma i vučić dostojni ni ime da mu izgovorite. Nije li vučić tada hodajući sa demostrantima, prema Američkoj ambasadi, od policije dobio pendrek u stomak i o tome brujao povazdan… Svoje zločine permanentno pripisujete normalnim ljudima a i vrapci znaju da je palenje ambasade tada organizovao vučić sa tomom.

  4. O Americi može Šešelj pričati šta mu je volja, ali činjenica je da je sa svojim pajacima pevao Trampu u NS RS.
    Izručiti može sebe ili nekog od svojih i slažem se da je on obični pajac.

  5. Nisi pomenuo Vučića! Da li je on učestvovao na tom mitingu „Kosovo za patike“? Ili možda kao pravi patriJota pričaš kako DB kaže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.