Šešelj član delegacije za ODKB

*Prema nezvaničnim informacijama poternica za Šešeljem je aktivna i on bi bio uhapšen po ulasku u Hrvatsku
Lider radikala objavio da ima diplomatski pasoš i da kreće za Zagreb

Ostavite komentar


  1. Uželeo se čovek domovine, nije to ništa strašno. Strašni su putni troškovi i dnevnice za njegovu diplomatsko domovinsku posetu.
    isija velikog diplomate je da coki Kolindu i tako spusti predizborne regionalne tenzije izazvane opštom besparicom.
    Ako je za regionalnu stabilnost nek košta šta košta….karavani će i onako proći jedne noći…

  2. Ne znam zašto mediji uopšte daju publicitet ovom klovnu. Šešelju bruka si za srpski narod. Neverovatna kobinacija, pametan čovek, a budala.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.