Obradović: Šešelj na platnom spisku Vučića?

Ostavite komentar


  1. Obradovic se bavi time sta je bilo pre pet godina, umesto da se bavimo buducnoscu on nas uporno vraca, starsnoo.

    1. Ono sto je bilo pre pet godina i sada je. Vuk dlaku menja ali cud nikada, a ovaj nas vuk postaje sve gori.

      1. A normalna osoba kad ima saznanja, ne bi znala da ih upotrebi, zar ne?

      1. Ko sme od vas da se opkladimo (sačinimo ugovor) u 1000 evra,da će vas Vučić izraditi kao male majmune oko bojkota izbora.Ovde u SzS su najlabilniji i najpodmitljiviji Boško i Jeremić.Dovoljno je da im obeća neko ministarsko mesto (koje nikada neće dobiti) i ova dvojica će pljuvati po SzS-u.više nego bilo ko iz SNS-a.Naravno…izaći će obojica na izbore.

        1. Ovaj Boško je neverovatan.Kakve njemu sve gluposti padaju na pamet.Čovek zaista ne zna gde će.

      2. Možete li objasniti značenje reči “ godiba “ u srpskom jeziku? Iz kog stranog jezika potiče ova reč?

  2. Verujem da je doticni ratni zlocinac posteno podmicen od strane megalomanijaka, jer u suprotnom bi itekako sizoje imao mnogo vise problema. Ionako ce se sve ovo srusiti kao kula od karata uskoro. Samo je pitanje da li ce ovaj pobeci negde ili ce pokusati silom da zadrzi vlast? A nadam se da ce mu se i mentor pridruziti u Zabeli.

  3. Tako je Obradovicu! Ovo je svima bilo jasno cim onaj nije vise pisnuo protiv njega. Medjutim, budite uvereni da kada ovaj izgubi vlast, da ce Seki prvi biti koji ce ga ocinkariti, uz dobar deo rukovodstva nazadnjaka.

  4. I nama obicnim ljudima koji se informisemo u okviru svojih skromnih mogucnosti obicnog gradanina je potpuno jasno da je Seselj politicki otac Aleksandra Vucica i njegov promoter koji ga je svojevremeno poiticki lansirao.To znaci da tu postoje posebni odnosi koje obicno informisani ljudii ne znaju.
    .

  5. Obradovicu,temperatura ti je sve veca i veca,uzmi lekove potrebni su ti!

    1. Ne zaboravite da je Šešelj najveći trgovac među političarima. Za tu osobu politika je skoro 30 god. u nazad najbolji biznis. Nemoralan, štetan po srpske interese, a uvek uz Službu.

  6. Svaki dan nesto novo covek izmislja i optuzuje,covece,ovo vise nije ni smesno vec tuzno.Pukao si i izgubices i ovo malo naroda sto ti jos uvek veruje,ali nece jos dugo.

  7. Koraks je objasnio svojom karikaturom jos devedesetih ko je i sta je seselj. Samo je promenio gazdu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.