Šešelj: Naoružavanje kosovskih Albanaca znači pripremu za novi rat

Ostavite komentar


  1. Imamo dva izbora ili da pustimo da nas KiM ode i da ostane vecita ljaga na nasoj savesti ili da Rusija blokira mesanje Zapada jer bez Zapada ne mogu nam Albanci nista.

    1. Ha! Ova druga opcija (ili „izbor“ kako je nazivate) podrazumeva i jedno pitanje: Koliko Rusi dobijaju za to? Pa oni bi prodali i rodjenu majku, a nece nas. Ma hajte molim vas!

      1. Najubedljiviji protivrazlog (što bi rekao „Razum“ – kontra-argument) je ovaj: „Ma hajte molim vas“!

    2. Ja mislim da će doći trenutak kad će Rusija birati između ukidanja sankcija i prihvatanja Zapada njene aneksije Krima u zamenu za, između ostalog, i neprotivljenje zapadnim rešenjima problemu Kosova. Smem da se kladim šta će izabrati.

      1. @s.***Jednostavno.Doneće srpski Ustav,preambulu, kosovskim vlastima na uvid u Prištini,Tači i Haradinaj će reći:“OK,odričemo se svoje stečene nezavisnosti,rasformiraćemo Skupštinu,Vladu, ROSU,Bondstil,odričemo se saveznika sa zapada i organizujemo ruski vojni kamp u okolini Prištine i UN i one će to da verifikuju. SF u srpskoj režiji.Mali je problem što se problem ne rešava u UN već pod pokriteljsvom EU,USA a tamo rusija nije !

    3. @dejan***Kosovo je već „otišlo“,ima svoju vlast,ima svoju Skupštinu,poslanike,Vladu,ministre,,predsednika,premijera,ROSU,priznanje nezavisnosti od skoro pola država članica UN…Kakvu vlast vrši Srbija na „našem“ Kosovu? A šta može rusija da blokira na Kosovu,mešanje Zapada?! Mora da se šalite!

      1. @Carnegie Endowment for International Peace

        Sta se ti primas na tu albansku „drzavu kosova“? Sta pokusavas sa tim tvojim trolovanjem, da iskamcis neki orden od Tacija sa tim izigravanjem veceg Albanca od Albanaca?

    4. “ jer bez Zapada ne mogu nam albanci nista“ a bez Istoka ne mozete vi Albancima ni Regionu nista. I onda ti to ispada da je to nadmetanje Istoka i Zapada a balkanci pijuni u toj igri kao i obicno. Sva mladost vam pobjeze na Zapad – samo politicki kriminalci na Istok. Jedva prezivljavate iz dana u dan od te crkavice sto vam daju, a sanjate nove ratove. Politiku imate za popizditi i pnda se pitate zasto vam je slabo. Kosovo je gotova stvar. Prohujalo s vihorom. Arivederci, Ciao, Otislo

      1. Gde je vasa mladost? A i plate su visoke? Vrlo zanimljivo da vi spominjete to kad vam tri mlada coveka nisu ostala u drzavi

  2. Da je Srbija normalna zemlja, Seseljevu radikalnu stranku (SRS) bi odavno ukinula. Zajedno sa njemu bliskom Dacicevom SPS strankom, koji su otrovali citav prostor zapadnog balkana, vodeci „ratove za mir“ koji nikome nisu bili potrebni. Kao nastavnik predvojnicke obuke i osudjeni ratni zlocinac Seselj, nastavlja slicnu pricu zadnjih decenija, potcenjujuci biracko telo i gradjane Srbije koji su glasali za ovakve.

  3. Ti si Seselju debeli karcinom ovog drustva, i kao takav nasrecu proslost izbrisana na ovim izborima. Tvoje misljenje je irelevantno, cak i u vlastitoj obitelji,. Ko ti i zasto daje prostora uhljebe i sramoto naseg naroda.

  4. Pa mi Albanci sa Kosova nismo za rat, ali ako ga hoces rat onda i ces da dobijes, dodji ti prvi na celu srpski snaga na Kosovu, pa mi ce da te cekamo sa aplauzom?!!!

    1. Da je neke sreće pa da dođe tamo negde i da se izgubi u mraku, a ostale snage trenutno rade u Nemačkoj tako da sumnjam da bi došao neko sa njim …. Vulin možda

  5. Ta stranka je na nivou statističke greške i zašto je važno šta bilo ko u njoj misli?To može da prenosi njihov bilten ali, „Danas“?

  6. Veći deo stanovništva na KiM nema da pojede parče hleba ,a doći će vreme kada će to isto oružje okrenuti jedni protiv drugih….uskoro!

  7. Bas suprotno znaci mir jer vi samo na goloruke narode se junacite sada kada svi susedi se nauruzavaju i su clanice NATO-a vi nemate koga da napadnete samo da se igrate vojnih paradama , vezbe , obuke … i ponekada sazvati savet za nacionalno bezbednosti za unutrasnje potrebe …

    1. Kad o Srbiji čujete vi burno reagujete ne zato što je samo mrzite već što je se plašite. I pored to silno perije Nato,a vi dobro znate da ste samo vi žrtva a ne Nato. Da. Srbija ima koga treba da se plaši al tog će i ostati jel najteže je rešiti problem sa svojim izdajničkim na sreću manjinama al i o njima će neko imati vremena. Nevolim Tursku ali priznajem da je sila i to je činjenica!

  8. Koga uopšte zanima šta ti trabubunjaš?
    Ali ako si voljan…..ti, tvoji sinovi, Vulin, Dačic, tvoj ,,šticenik,, na mestu predsednika i još sijaset ,,patriota,, koji su,, patriotizam,, dobro unovčili ….oružje u ruke pa pravac dole!

  9. Citajuci ove komentare imam utisak da sam na tzv Kosovu i da citam njihove komentare.Zaista sam iznenadjen,ali sve je skola i uci se covek dok je ziv.

    1. Leglo autosovinista iz Srbije i srbofoba iz regiona. Ali bolje i bezbednije je da su ovde i da tu vise danima, mesecima i godinama kao npr. „Carnegie Endowment for International Peace“ ili „U.S of Albania“ nego da su na ulici.

  10. Koji vi fašizam zastupate vojvodo Šešelj sram vas bilo.
    Vi ste se naoružali do zuba pa stalno lajete na tu temu, i spremate se za rat.
    Po vama jedino vi dajete sebi za pravo da kupujete oružje na sve strane, svi drugi ako to isto rade spremaju se za rat!!!…..a vi jadni Srbi samo za odbranu!!!….

  11. Ja neznam o kom ratu vi pričate,ratovi su se nekad vodili godinama,kada bi Amerika, Rusija i EU zažmureli 24h. Tu nebi bilo rata, nego bi sutradan ostala velika njiva da sadimo krompir, zvana Kosovo. A onda kada bi zažmureli još 48h, onda bi Srbija dobila izlaz na more…

  12. Da li ima nade da ga više ne slušamo i ne gledamo. Šešelj je otišao u najgori deo srpske istorije i neka tamo ostane. Srebroljubac

  13. Gosp. Seselju, nema potrebe da se plasis Albnanaca, Oni te nikada nece napadati u tvoju kucu (Srbiju), a bome, njima treba da se dlobro naoruzaju da bi se branmili od tebe i tebi slicnima. Ne vjerujem da ce „arkani“ iokada vise moci slobodno da se krecu Kosovom.

  14. Seselju nesreco, samo o ratu pricas,treba li opet nasu decu u rat da saljes

  15. Ajde seselju sad si iz mislio toplu vodu siptari na kosovu su bezbedni dok je je u Srbiji ovako nakaradno stanje

  16. We have to remember that Kosovan Albanian’s and Serbians always used to support each other years and years ago, people of Serbia people Kosovo they always used to be in good relationship good friend’s,
    Since the war started in 1997-8-9 the relationship between Serbs and albanians it’s not like it used to be before anymore we need to admit that Kosovo independent now have his own army how is 1 government have his own borders, Kosovan albanians kids and our kids need to have a good future and good friendship like we used to be with them in 1980s all of our kids have to live in democracy freedom with kosovan albanians kids to socialise each other and no hate each other, we had enough from the politician politician politician they have to stop enough is enough we don’t want any more war we want freedom democracy and not to put in your kids head what’s happened between Serbs and albanians years and years ago.

  17. Čudi me da Šešelja neko shvata ozbiljno. Ko o čemu Šešelj o ratu.
    Zar stvarno ocekujete da nas Albanci napadnu?
    Zar stvarno mislite da Srbija može da odbrani Kosovo?
    Utopija ili baljezganje.

  18. Dokle više da se prenose izjave ove individue? Stvarno je neverovatno što je još uvek slobodan. Stvarno bi trebalo da prestanete da prenosite sve što on kaže, jer je sadržaj uvek potpuno kretenski. Mi čitaoci stvarno nismo zaslužili da pročitamo njegovo ime a ne i izjave da nam iskaču..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.