Šešelj: Neću im dozvoliti da nasrću na mene i moje ljude

Ostavite komentar


  1. E vojvodo, sad valjda znas zasto ti je rajting ispod cenzusa. Srbi pamte sve tvoje bravure iz proslosti, kad je bio u upotrebi i pistolj.

  2. Voja brani ovaj sistem to se odavno zna.
    Nebi smeo kroz masu…a sme kroz par ljudi s pistoljem??
    Braaavo junacino!!

  3. Dali Iko normalan Može da objasni,Ovaj tipični,,Teatar Apsurda,,sadašnje Srbije da se U Parlamentu Nalazi I Ova,,ličnost,,Zbog koje smo KAO Nacija ZA NJEGOVE,,MINULE Biserne Radnje,,STAVLJENI Na Stub srama U SVETU,,Sreća,, pa mu ,,lični spasilac,,spreman za,,ubeđivanje,, nije FALIO NI NA PRAVNOM Faksu niti u gostovanju kod Minimaxa.I Kod Njega je ,, Samo,,Prvi Put,, AL,u ovom,,mandatu,,I TO KAO,,SPONTANA OPOZICIJA,, NAJDODANIJEM I NEPREVAZIĐENOM,STUDENTU,,,,ŠKOLE,, MU.Pa se onda ,,neki i čude,, dali su nam se,,srećom,,vraratili,,spasioci,,iz90,tih,tutto completo.s ponekom,,dopunom,,za,,osveženje,, zbog ,Ideala,,Vizionara,Tadašnjih,,Srećnih,, 10 Godina,,Ničim izazvanog rata,,uz,,dobrovoljne mobilizacije,,za Kote K.K.V.

  4. Nasrnuli na njega i bili pijani? I sve je to video sa zadnjeg sedišta njegovog auta? Bravo, Šeško, ti si legenda!

  5. Ti si mrtav politički, izbori su pokazali. A ovo ponašanje pokazuje sumnjičavima ko si tzi i na šta si spreman.

  6. Ponaša se kao da želi suptilno da saopšti da se pridružuje AV.
    Ne kapira niko tu da njih neće niko dirati fizički. Sve lepo, kulturno i dostojanstveno. ❤

  7. Da li iko u Srbiji moze da shvati sta je visepartijski-sistem i demokratija? Tesko. Do neke bedne demokratije se doslo izvrnutom revolucijom 2000-te godine. Vladalo se 12. godina ne voljom gradjana, vec kako se kom i kad navilo da Vlada. Pa smo imali Dr. Vojislava Kostunicu koji je vladao verovali ili ne cigla osam godina, a da pritom nije bio pobednik ni na jednim izborima, vec je vladao iz senke sa druge ili trece pozicije stecene na izborima. DS je imala dominaciju u vlasti punih 12. godina i to sve na oruk izborima, kupovinom glasova pred izbore, a zadnje cetiri godine sa SPS-om, koji sad kritikuju na sva Usta, a i vrapci na grani znaju da je konce u rukama drzao Boris Tadic glumeci svevisnjeg. Naviknuti na umeseno pa obeseno i na obespravljenu i obeznanjenu drzavu u kojoj su glavnu rec vodili "zemuncci", "surcinci", razni novokomponovani Sarici i ostala bratija danas je tesko shvatiti da postoji i volja vecine, a ne zakon manjine. Zato danas imamo studentske demonstracije gde tek njih 10% ima manje ispod 50. godina, ali nema veze oni su studentski, a njihovi zahtevi ciste politicke prirode. Meine kao laiku je malo cudno da Student nezna da je sto, vece od deset i to za deset puta. Zato Niko nemoze da shvati da je Seselj na parlamentarnim izborima, koji nemaju veze sa predsednickim osvojio vise glasova od recimo: DS, DSS – Dveri, od Canka – Cede i Borisa, vec bi da mu poture kukavicje jaje da je eto sad osvojio 4,4%, pa onda Niko iz DSS, Doste je Bilo, LSV-a nebi treba ni da udje u Skupstinu jer su pukli gore nego Cernobil.

  8. Auu,"neću im dozvoliti",pa dozvoljava on sebi više nego što može,pre 15 godina,lajao je iz sve snage,sa ulice,sa trga Kneza Mihajla, jer nije bio u skupštini,a sada iste te stvari mrtav hladan podržavaš,pa šta ti misliš da su Srbi kornjače sa Galapagosa da čekaju tvoje "političko"sazrevanje i ti još ponosno da kaže"neću im dozvoliti" nek ide u to selo odakle je došao iz Bosne,pa tamo do mile volje nek dozvoljavaj poskocima i cvrčcima koji sede kamen na kamenui zriću,a ne da Beogradjanima koji ga plaćaju od svog poreza još da kaže "neću im dozvoliti". Pa nije ti parking dedovina,pa ti da ne dozvoljavaš,pa to gradjani plaćaju,i oni koji protestuju i oni koji ne protestuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.