Šešelj: Nismo dobili odluku o zabrani mitinga; Božović: Sprečićemo Šešelja

Radikali i demokrate ne odustaju od odlaska u sremsko selo Hrtkovci na Đurđevdan

Ostavite komentar


  1. Vidi junacine,nada se da ce mu biti pripremljen rostilj u Hrtkovcima.Nije mi jasno gde ce da pakuje cevape i vesalice-mozda u dzepove?!Ponovo je promasio vreme i mesto svog mitingovanja.Ako je iole patriota trebao bi da odrzi miting u Prizrenu ili Kninu!Ovako ide dusmanima naruku!!!

  2. Zašto se tu Božović guzelja – neka to vlast reši sa svojim pionom !

  3. Ni Seselj (SRS), a ni DS, ne misle dobro ovom narodu. Najbolje da ne organizuju nista, jer ih poznajemo po mnogo losim stvarima. I jedni i drugi su olosi, samo na svoj nacin.

  4. Po hitnom postupku Seselja, ciji je bioloski sat ucinio svoje a demencija ozbiljno zakucala na vrata pa se izgubio u svemiru milom ili silom poslati u penziju i skinuti ne samo njega nego i one radikale koji razmisljaju i ponasaju se kao on i samo stete drzavi Srbiji, sa politicke scene Srbije.Cudi da nadlezni cija je duznost da to urade nisu vec reagovali i sankcionisali takvo ponasanje nego zatvaraju oci i prave se kao da se nista ne desava pa se pitam sta je u pitanju simpatija ili strah ko bi ga znao?????????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.