Šešelj obišao Legiju, dok će Zvezdana Jovanovića posetiti u petak

Ostavite komentar


  1. Svakako je revizija potrebna. Nikada nije utvrdjeno pozadina zločina, nalogodavac i organizator. Srdja Popović, advokat porodice, je umro ne docekavsi da srpsko pravosudje postupi po njegovom zahtjevu.

    1. Gospodine Hamo, zar očekujete da bi revizija te presude , negirala
      već utvrđenu krivicu za ubistvo.?!
      Ja mislim da bi ta revizija krivicu o d b a c i l a , I njega oslobodila krivice itd itd, šta bi već usledilo.
      .

      1. Gordana: Ne, mogao bi Legija dobiti eventualno smanjenje kazne ako bi otkrio pozadinu ubistva. To se zove olakšavajuća okolnost.

  2. Sta znaci ova Seseljeva izjava „Ako pravno pobedimo, u šta se iskreno nadam, o daljoj borbi i njenim načinom rešićem dogovorom“? Opet neka ucena ilipo sistemu „Ja tebi – ti meni“.

  3. Ipak je sud u Hagu bio u pravu; ovaj je stvarno bolestan, ali s obzirom da je polticki tata sv mu je dopusteno.

  4. Da li je slucajno sto su Legija i zemunski klan bili bas stacionirani u Zemunu gde je sada vec osudjeni ratni zlocinac Vojislav Seselj imao apsolutnu i neogranicenu vlast. Tih krvavih devedesetih godina Prestonica Srpske radikalne stranke i jeste bio Zemun, kao sto je „prestonica“ Zemunskog klana upravo bio Zemun a Surcinskog klana bio Surcin. Prema tome udruzeno zlocinacko delovanje SRS-a na celu sa Vojislavom Seseljem, Tomislavom Nikolicem, Aleksandrom Vucicem i ostalom radikalskom boranijom i zemunskog mafijaskog klana na celu sa Lukovicem, kumom … Legijom i ostalih ocigledno jeste u sprezi. Prema tome Osudjeni ratni zlocinac Vojislav Seselj je u poseti svom pajtosu iz Zemuna uz blagoslov Aleksandra Vucica koji je i sam pripadnik te krvave sprege kriminala i politike upravo tih krvavih devedesetih. LUSTRACIJA ne sme biti zastareli cin nego veciti i nezastareli cin obracuna sa politickom mafijom i olosem koji je danas na vlasti u Srbiji.

  5. Šešelj, doktor prava, ne zna da ne može biti punomoćnik u krivičnom postupku, pa je njemu data punomć samo mala rijaliti predstava u našem poliutičkom cirkusu.
    Zakonik o krivičnom postupku: Sposobnost da se bude branilac

    Član 73

    Branilac može biti samo advokat.

  6. Paznja svim CENZORIMA komentar je saljive prirode:
    -Znaci Seselj se nameracio na bivseg ministra finansija Vujovica, jer je poceo da otkriva tajne racune i gde je sve lider SRS sakrio pare, pa je resio da ga moralno prevaspita. Naravno kljucnu moralnu logistiku zatrazio je od Legije i Zvekija. Posto je Vujovic vec“ zapalio“ u Ameriku, a Zveki i Legija su poznati moralni emisari NA DALJINU, takoreci preko interneta, logicno je da se Seki obreo u sedistu njihove Agencije SIS, koje je iz bezbednosnih razloga smestena u ZATVORU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.