Šešelj opet o Ljajiću, a SDPS tvrdi da su to Šešeljeve „budalaštine”

Ostavite komentar


  1. Ako to Šešelj tvrdi, valja mu verovati. Setite se šta je govorio o Djindjiću, a pre nego što se oglasio snajper Zvezdana Jovanovića, samo par dana pre toga, ako se dobro sećam, zbrisao je u Hag. Sa ovakvim stvarima (optužbama) se čak ni Šešelj ne zeza. Svejedno, ministar Stefanović i MUP moraju da provere ove Šešeljeve navode. Jer već drugi put proziva Ljajića. Verovatno država ćuti, jer Ljajić smiruje tenzije u Sandžaku. Lako je hapsiti studente. Hajde da te vidimo Stefanoviću imaš li petlju. Naravno, prvo moraš da pitaš tatu Vučića za dozvolu.

  2. Ko bre smiruje situaciju gore nije bilo od kako je ljajić na čelu opštine N. Pazar srbi se iswlkavaju dobijaju pretnje otkaze a on ave zamazuje u bg žalsono je to čega srbija da se plašinraške oblasti N. Pazara dajte višemne dižite cenu rasimu neradniku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.