Šešelj pozvao Vučića na TV duel

Ostavite komentar


  1. Boze, mozes li da nas sacuvas i da sklonis ove likove sa javne scene i da ih vratis u jazbine odakle su uspeli da nam se popnu na grbacu.

  2. Nema apsolutno nikakve, pa ni promil teoretske šanse da bedna kukavica,bezbroj puta dokazani lažov i isprazni demagog kakav je vučić izađe bilo kome na TV duel. On ne sme izaći čak ni na namešten i unapred dogovoren i izrežiran duel s ovom svojom podguznom muvom šešeljem. U svakoj emisiji gde je gostovao diktator je doživljavao nervne slomove,a "duele" je vodio svađajući se sam sa sobom ili sa odštampanim komentarima skinutim sa društvenih mreža Tviter u Facebook. Zamislite emisiju gde bi preko puta vučića seo pravnik Janković,ekonomista prof. Zec ili Milan Ćulibrk,politikolog Jeremić,a emisiju vodili zaista nezavisni novinari umesto faraonovih pudlica marića,mitrovića,vućićevića i sličnih. Ubeđen sam da vučić ne bi ni dočekao kraj takvog ravnopravnog i fer duela, već bi po njega morala doći ljudi iz specijalizovane službe, obući mu košulju,svezati ruke na leđima i odvesti na lečenje u odgovarajuću psihijatrijsku ustanovu.

  3. Vučiću, povećaj apanažu, ne škrtari, vidiš da je magistar potrošio sve što mu je uplaćeno do sada.

  4. Seselj poziva izdajnika na duel od kako se vratio…ali izdajnik ne sme da prihvati i suoci se… Zna da ce od Seselja da izgubi… I da ce Seselj izneti istinu o svim glupostima kojima gospodin predsednik maze oci narodu iz dana u dan…

  5. Veliki Vojvoda dokazani manipulator i politički izopačenjak. U svoje vreme što je više javno zagovarao ratove, to je više narodu zagorčavao zivot. Što je više govorio o Velikoj teritoriji, tako je ta teritorija postajala sve manja, a država sve slabija i jadnija.

  6. Nema apsolutno nikakve, pa ni promil teoretske šanse da bedna kukavica,bezbroj puta dokazani lažov i isprazni demagog kakav je vučić izađe bilo kome na TV duel. On ne sme izaći čak ni na namešten i unapred dogovoren i izrežiran duel s ovom svojom podguznom muvom šešeljem. U svakoj emisiji gde je gostovao diktator je doživljavao nervne slonove,a "duele" je vodio sam sa sobom ili sa odštampanim komentarima skinutim sa tvitera. Zamislite emisiju gde bi preko puta vučića seo pravnik Janković,ekonomista prof. Zec ili Milan Ćulibrk,politikolog Jeremić,a emisiju vodili zaista nezavisni novinari umesto faraonovih pudlica marića,mitrovića,vućićevića i sličnih. Ubeđen sam da vučić ne bi ni dočekao kraj takvog ravnopravnog i fer duela već bi po njega došla specijalizovana služba,obukla mu košulju,svezala ruke na leđima i odvezla na lečenje u odgovarajuću psihijatrijsku ustanovu.

  7. Treba mu novac za javni nastup, drugacije ga nece zaraditi, kada nista korisno za ovaj narod nije uradio. Aleksandre, slobodno mu izadji na duel i unisti ga cinjenicama.

  8. Jaoooj…strašno! Ovog apologetu rata, użasa i šovinizma treba gledati u duelu sa AV. Dva egomanijaka, tj. egomanijak i mutirani egomanijak…to bi stvarno trebalo gledati. Ako ništa drugo barem kao vežbu…kako ne razbiti TV

  9. Instruktor /Seselj/ i saucesnik /Vucic/ mogli bi jedino da se "takmice" u manipulaciji, lazima i glumatanju.Inace, saucesnicima je Seselj po povratku iz Haga, nazvao Tomislava Nikolica i Aleksandra Vucica.Sada su ortaci u zamajavanju naroda u Srbiji, ali i Zapada.

  10. Pa vojvodo, postavio je tvog pulena Dr Milovana Bojića, a bivšeg JUL-ovca, za direktora KBC "Dedinje"! Malo li je pred izbore u Beogradu na kojima treba da idete zajedno. Nema Vučića na vlasti, nema ni apanaže za vojvodu!

  11. Kerovi se grizu po dogovoru i potrebi, ali ovaj te kupio, zastrasio, potpuno obesmislio i NESTANI I UMUKNI

  12. Biće to, ljudi, i gledaće Srbija. Dokaz? Ako vladaju u Beogradu, vladaće i u Babušnici.

  13. На овај дуел ће наш драги Инаугурант доћи на неокреченом мигу а Шешељ на булдожеру.Водитељ ће бити Чеда а суфлер испред бине,патријота Вук.Сви ће бити победници!!!

  14. Idite u vasu Hercegovinu odakle ste dosli pa vodite duele do mile volje daleko Vam lepa kuca.

  15. U Srbiji se nista pametno nemoze cuti izuzev budalastina. Pred Minimaksom je Seselj klao zardjalom kasikom a Vucic ubijao 100 Bosnjaka za jednog Srbina, ratovi, cetnikovanje, lazi, hapsenja tajkuna, ubica NATO, negiranje genocida, pisanje deklaracija………….
    Kakav narod taka i drzava odnosno politicari. Gledaj te Vi sek u zadruzi uzivo vi kao narod i nijeste za drugo…Vi nijeste za normalnu i modernu te bogatu drzavu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.