Šešelj: Preti oružani napad Albanaca

Ostavite komentar


  1. Da li je istina da Rusi umesto u Niš, sada svoj "Vatrogasno Humanitarni Centar" žele da otvore u Kosovskoj Mitrovici?

  2. Neka Dačić hitno poita na "vrući boršč" i neka batali molitveni fruštuk bar dok se situacija na severu ne smiri.

  3. Konačno su se skoro u potpunsti revitalizovale,,, VODE,, u kojima ,,dr Mentor,i najbliža KLAPA mu Nikolić i najbolji student prava, UMEJU NAJBOLJE DA,,PLIVAJU,, I POKAZUJU SVOJE NEFANTOMIZIRANO LICE..Dovesti one preostalje ljude na KiM,,posle Tematskog Voza,, do belog usijanja.,a da,,SAMO ,,ON,, BUDE,SPASITELJ,, ionako podlejene teritorije na važnije i manje važne ,istoga naroda, zbog svoga egomanijačkog statusa, i ,cilja,, ,nepoistoji nigde osim u ovako,,reformatorski,, predstavljenoj ratno huškačkoj neosetljivosto prema svima kojima su već razorili ono nasvetije ,porodice, decu , imanja, .pa se kao takvi nebi smeli ni pod razno pozivati,,na,,spasavanje kolevke,,srBstva,,..VEĆ SU GA SVESNO I NAMERNO ZATRLI, ,I POSTALI SVOJEVRSN,,FARAONI,, u vidu,,bizmismena ,i,,patriJota,koji se još i,nude, da ,,pomognu,, u ,,kampanji,,posle,,Zastare,, kriminialitete s crvene poternice..Rumuni TAJ ,,LUKSUZ,, SVOJOJ DECI I POTOMCIMA . NEDOZVOLJAVAJU.Koliko generacija taoca u celoj Srbiji TREBA DA POSTRADA radi ovakvih zapenušanih,,spasitelja,srBstva.

  4. Sta je Seselj radio za racun Milosevica?
    Sirio mrznju koja je dovela do ratova.
    Sta Seselj radi danas za racun Vucica?
    Siri strah i laznu uzbunu ,da bi se opet krenulo u trgovinu potocima tudje krvi.
    Nije nas najveci problem sto je gospodin Seselj inkarnacija najveceg srpskog zla,nego sto ostavlja potomke.

  5. Ako preti oružani napad albanaca onda od nameta, poreza, akciza, taxi, trošarina i muzičkog dinara koji plaćamo i fiskalne račune što se šalju kako bi budžet bio pun angažujte "Blackwater"-se oni imaju sva lekarska uverenja za oružje i to im je posao. Nisam ““zdravstveno““ baš najbolje u glavi i nemam lekarsko uverenje da smem da puko držim oružje u kući pa izvolte ne želim da budem ““topovsko meso““ bez pečata pa makar i veterinarskog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.