Šešelj psovao hrvatsku delegaciju i izgazio hrvatsku zastavu

Ostavite komentar


  1. klasika…nesto nam se gadno `iza brda valja`, pa cisto nam skrecu paznju na neke budalastine i pune glavu nebitnim stvarima da bi lakse nesto drugo (za gradjane vazno) – proslo…Izguglajte – Noam Čomski 10 strategija manipulacije medijima. Receno je kratko i jasno.

  2. Простачко и бахато понашање ратног злочинца које власт наравно толерише јер је то и њен модел понашања и опхођења према политичким противницима и неистомишљеницима. А желимо нормализовање односа са Хрватском? А Срби који живе у Хрватској чему да се надају?

  3. EU i ceo svet je tokom devedesetih dobro upoznao civilizacijski sklop srpskog naroda. Ono šešeljevo ponašanje zato nikog ne iznenadjuje.

  4. Po hitnom postupku nadlezni u Srbiji trebaju da sprece Vojislava Seselja da nanosi stetu spoljnjoj politici Srbije.Na lep ili ako nije moguce i na neki drugi nacin ukazati mu da je njegovo vreme proslo da je njegov nacin politickog delovanja nepozeljan u Srbiji i da je vreme da se povuce iz javnog zivota i ode u penziju koju je kada je njegov bioloski sat u pitanju odavno zasluzio.

  5. Da smo normalna drzava Seselj bi bio u izolaciju i ne bi mogao vise da bruka Srbiju…

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.