Šešelj: Radikali protiv kandidature Luke Maksimovića

Ostavite komentar


  1. Reče čovek koji je kidao mikrofone u skupštini, pa ni to nije uradio kako tveba, nego ostali da vise.

  2. pa naravno da je protiv jer to direktno povecava izlaznost sto smanjuje sanse vucicu,inace seseljevom sijamskom blizancu za pobedu…e moj vojo crveni vojvodo ne sramoti nase pretke…

  3. Prpa bato!Jel ti i on naljuci kandidat?E Seselju ali si ti prso kao lajsna…Beli ce skupiti bar pet puta vise glasova sto ces ti imati.70-80% omaldine je uz Belog. AVE BELI!

  4. Seselj je najvece kukavicje jaje opozicije od devedesetih godina zajedno sa njegovim kumom Draskovicem koji je odavno gotov i prozren,sta ovaj ceka???Potpisujem da ce Beli dobiti vise gladova od Seselja,bice najvece posleratno politicko iznenadjenje u Evropi,zivi bili pa videli.Svi politicari od devedesetih godina su se enormno obogatili i opljackali ovaj narod,naroid koji nikad nije bio u vecoj bedi.BELI,samo jako,sirotinja uzvraca udarac!!!

  5. Da, a ruganje unstitucijama nije polivanje vodom, gađanje cipelama, kidanje mikrofona i iznošenje iz skupštine.

  6. Skoro da sam počeo da navijam za gospodina Preletačevića?! Ne zato što mi je simpatičan ili, zato što je njegov nastup duhovit već bih njegovom pobedom prisustvovao radosti, kako neki ovde navode, srpske "omladine"? Voleo bih da vidim kako se ta omladina raduje svojoj infantilnosti i gluposti. Voleo bih da pratim razvoj ovog sveopšteg oduševljenje čovekom, koji jaše na belom konju. Neodoljivo me podsećaju na devojke koje su čekale da se pojavi princ na belom konju. Takve su danas usedelice i primaju socijalnu pomoć. Meni je oduvek bio najsimpatičniji humor na svoj račun. On je smešan, vrcav i nikoga ne vredja. Naravno današnja "omladina", koja je bezgrešna, koja je puna vrlina i kvaliteta, zbog toga ne može da zbija šalu sama sa sobom već se okrenula da "tera" sprdnju sa svojom "propalom državom"?! Opet će njima biti kriva ta država koja ih izrabljuje i ne razume. Opet će biti "na drugoga beda"?! Ali, hajde da sačekamo i da vidimo gde će završiti ova "vedeta" naših "zelenih grana", kojima je uvek lepše tamo gde nisu?!

  7. Dali se Šešelj našalio kada se kandidovao, pošto on meni deluje kao karikatura (vizuelno), a i politički "program" mu je, ne zna čovek dali da se smeje ili plače.

  8. Stigli novi klinci,kreativni,leprsavi pozitivni. Dosta je bilo negativnih junaka koji su zavodili mlade,vreme je da Seseljeva destruktivnost za sva vremena izadje iz mode. Samo jako,ljubi te teta Maja.

  9. Већи ,,Шећероски" од Шећероског је тај лажљиви мутивода Удбе и лаживојвода Шешељ….

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.