Šešelj: Rasprava o odnosima Srbije i Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Taman bi dr. Šeki mogao da iskoristi one rakete što su preostale od granatiranja Beča i Rima da udari na Podgoricu…

  2. Malu Jugoslaviju je razbio ovaj Đujićev vojvoda. Red je da sada, pre povratka u Hag, zaokruži svoju zločinačku delatnost i izazove raskid svih veza sa Crnom Gorom.

  3. Seselj je svoje vec odavno odsvirao. Unistio je "mrski" mu Hag -gde je "patriotski odlezao" preko 10 god napisavsi uz put masu knjiga od po 1000 stranica koje niko ne cita. U Hagu se "dobrovoljno prijavio" da ne bio prisutan tokom ubistva Djindjica za koje je ovaj unapred znao narucioce i izvrsioce ovog cina. Sa svojim tadasnjim radikalima je bio tkz opozicija "svom vodji" Milosevicu kada je tadasnja ex-Yu nestala u plamenu.. Ostavio je "dobre ucenike" iza sebe, blizance Nikolic/Vucic kojima je patriotski i radikalski govorio "vlast,vlast i samo vlast". Zelja mu se na kraju i ispunila.
    Sa njegovim ucenicima koji su dobro naucili ovu lekciju promenivsi naziv "mrskog im" radikalskog u SNS. Debelom Seselju je jos ostalo da "rasturi izdajicu" M.Djukanovica /koji nije pristao da se ovakvi bizoni motaju po Crnoj Gori/,rasturio je i Vatikan, "mrsku mu" Nemacku i jos "mrskiju" EU i USA.

  4. Bravo charli, sve ste lepo napisali, a meni nije jasno ko je Sekiju dozvolio da se ponovo javno bavi politikom, i još da bude narodni poslanik, ljudi moji pa za nas je i otomansko carstvo "luksuz ".

  5. Šta biste Vi, Filipe? Da se dr. Šeki politikom bavi tajno? On je pošteno dobio glasove na poštenim izborima i građani su ga doveli u Skupštinu da lupeta, a ne ko oni mufljuzi iz DSS-Dveri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.