Šešelj: U srpskoj vladi sede dva špijuna

Ostavite komentar


  1. Upravu čovek 100%. Mada ima više ministara koji rade za stgrance. Analizirajte samo poslednje prodaje rudnog bogatstva Srbije

    1. Ima ih ali rade za drugu stranu,koju taj podržava 100%. I oni nam ne misle ništa više dobrog nego suprotna strana. Svi rade za sebe i svoj račun , ne za naš. Veština je iskoristiti obe strane a odabrati onu koja više nudi ili može manje da šteti.

    2. Ako je TO čovek za tebe prika, koja vrsta živih bića si?

    3. Zvučalo je neverovatno, kada je u arh. građi Arhiva Srbije , o Prvom svetskom ratu, objavljeno da je tada uvlaćen sedmostruki šijun koji je na prostoru Srbije delovao u korist 7 zemalja. I sada zvuči neverovatno, da je prošle godine uhvaćen špijun koji je radio u korist 36 zemalja, a koji je odavao podatke protiv Srbije. Razvojem moderne tehnologije se očekuje da će ove godine uhvatiti špijune koji rade za preko 50 stranih zemalja. Naravno da je novac na prvom mestu kao jedan od glavnih motiva špijunskog rada, a da je tehnologija samo
      sredstvo koje olakšava rad i broj službi za koje špijuni rade.

  2. I pored tolikih napada i dokaza da je Ljajic najlicemerniji politicar i njegovih izjava da se povlaci sa mesta ministra on i dalje sedi u fotelji.

  3. Što se Vojo nisi javno deklarisao za Staljina kad si bio bubuljičavi mladić koji nimalo nije odmarao desnicu ruku, tj pubertetlija?. Poslije Ilije i Đure Čvorovića lako je danas biti staljinista.

  4. Tacno je sede 2 spijuna u Vladi , ali u Skupstini sede osdjeni za ratne zlocine .Cak i drze konferencije zato smo pukli kao drzava u kopmpletu . # to sto se otvaraju fabrike gde osiromaseni rade za 30 000 , nije nista cudno , sto da ne otvore da ova sirotinja dadi po ceo mesec za 250 eura , kad je recimo Socijalna pomoc u Svedskoj bez lekova koji se posebnop placaju i bez zdravstvenih iznosi oko 900 eura ,,,,, Onda je logika jasna , za 1 socijalu u Srbiji imas 3 roba !!! A kad das socijalu ne dobijas NISTA ,a u Srbiji ti daju 3 roba DA MESEC DANA siju i rade ne otrovnim poslima sto u nijednoj Evropskoj zemlji niko nebi , Nece Nemac ni za 5000 eura da radi na poslu gde ugrozava zdravlje i udize plastiku ,,,i sad kao WAOOO jao otforila se Fabrika ……pa to nije fabrika vec RADNI LOGOR , gde zatvorenik ide kucisam da se greje i spava kuci da logor nebi trosio na smestaj …….PLATE DNO DNA …ali 30 godina DACIC PALMA I OSTALA bANDA GURAJU NAROD U BEDU I POSLE NIJE cudo stro gladni idu da rade za 30 000 dinara ,kad si gladan isoa bi da radis za Cetvrtinu Bureka i 2 jogurta !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.