Šest dana od potpisivanja sporazuma nejasno da li je Srbija pristala na preseljenje ambasade

Vladislav Jovanović ne veruje da će ambasada biti preseljena u Jerusalim

Ostavite komentar


    1. @Dojčilo***Srbiju niko ništa nije ni pitao,nije ni Skupštinu,Vladu,nije sedela na hoklici ispred profesora Trampa,a njen je problem što su građani glasali kako jesu i doveli na vrh vlasti jedan neuračunljiv lik,najodanijeg učenika ratnog zločinca čiji je CV poznat svima u okruženju!Hteli ste-evo vam!

  1. Videli ste najomiljenijeg kako se ponasao i drzao u Beloj Kuci ? Pa cemu onda lazne dileme ? Niti je pravilno postavljati pitanja da li ce Srbija, da li ce Beograd, vec da li ce on koji je vecinski neuknjizeni vlasnik Beograda i Srbije. A on oce kad god oces i sto goj oces ! Mislim, sta mu narede.

  2. Postoji li papir koji je potpisala srpska strana u Vašingtonu? Ako DA, onda bi trebalo da ga neko prezentuje srpskoj javnosti? Zar je to toliko komplikovano? Takođe, trebalo bi da se prisetimo koliko nas je koštala politika prema Izraelu tokom postojanja SFRJ.

    1. Papir postoji, objavljen u izraelskom Harecu. Poslednja tacka je o preseljenju ambasade. Ispod, čitak potpis predsednika Srbije.

  3. Sada je sasvim vidljivo kakva je to zemlja Srbija, i kakav tu narod živi. Jednostavno – to je dno dna, kada smo izabrali ovakvu vlast oličenu u SNS i njihovim trabantima, a istovremeno nema ni na vidiku snage da se to promeni. Svako dobronameran mora da se zabrine za sudbinu Srbije, odnosno za njenu budućnost.

      1. Sada se posle Kosova ide dalje dok je izdajnik na vlasti da ga iskoriste jer dok se mi probudimo ode Sandzak ,Vojvodina dole Presevo .

  4. Izrael i Amerika jedu iz iste činije!Oni trenutno vladaju svetom.Vučić je nezvanično priznao Kosovo,samo se radi o tome kako pripremiti i obraditi naš rijaliti tupav narod na to.Kako da ne ispadne izdajnik pored najveće izdaje u istoriji Srbije.Briselski sporazum je po svim tačkama već bio gaženje Ustava Srbije i priznanje granica,carine,sudstva,zakona,diplomatije Kosovu i svega što jedna nezavisna država treba da ima.I niko se u Srbiji nije pobunio osim šake „Obradovića“!Narod misli ako damo Kosovo,postaćemo svi bogati..eee…Priznanje Kosova od strane Srbije će srpskim političarima biti plaćeno u milijardama evra a narod će nastaviti da beži krezav u inostranstvo.Priča je da vlast u Srbiji i Amerika traže način da opravdaju Vučića pred svijim narodom za ono što je obećao Americi i ono što će da uradi.A narod će morati jednog dana progledati.I neće biti dobro,za izdajnike,lopove i preletače.

  5. Lebe mekani! Ajde što niko u Srbiji nema pojma šta ovaj radi i šta mu se mota po glavi, ali sada je to podigao na viši nivo, pravi nebuloze i izaziva čuđenje i po belom svetu!

  6. I šta kaže savetnica: Arapi su skoro pa oduševljeni činjenicom da selimo ambasadu u Jerusalim? Pa što je ranije ne preselismo kad je već tako…
    Još koji intervju savetnice za medije i ispašće da nisu ni bili u Vašingtonu…

  7. Eh da je sporazum potpisan sa Žikom iz dućana na ćošku pa da već sutra bude „puj pike, ne važi, idi žali se upravi vodovoda“. Međutim ovo će bez obzira na sve lokalne nebuloze i bljuvotine namenjene IQ manjem od broja cipela, biti ispoštovano do poslednjeg znaka interpunkcije jer su sa druge strane SAD ( ma ko im predsednik bio) i Izrael. U suprotnom očas posla stigne nastavak „kampanje“ iz 1999.god.

  8. Sa potpisom u Vasingtonu mnogo smo doprineli Americkoj ekonomiji , ako smo pre potpisa mi bili otvor ekonomski makar i mali a nije trebao da bude mali , za Kinu i Rusiju sada smo ga potpisom zacepili, da li je to u redu , za Amerikance jeste za ostale nije . Slobodno trziste je za sve i ne sme biti spreceno nikakvim ovakvim sporazumima koji su usput i ucenjivacki . Posebno sto cemo navuci bes Hezbolaha , zato unapred treba da se ogradimo ako bi ko zaratio sa Iranom i unapred treba reci da se protivimo tome. Iran nikoga ne izaziva, isto s eodnosi na Rusiju, Rusija nikoga ne izaziva, Belorusija takodje .
    Ni ona deklarcija sta li je u vezi Lukasenka nije bila u redu, zar ne vidite da nas EU samo i samo i samo ucenjuje , aman dokle bre vise ?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.