„Severu Kosova preti humanitarna kriza“: Kako sagovornici Danasa iz Severne i Južne Mitrovice vide izlazak iz aktuelne krize?

Ostavite komentar


  1. 90 vojnika KFOR-a je povređeno zbog prepucavanja na severu,ne znam šta im to treba?Pusti srpsku vojsku do Ibra pa će biti i vuk sit i ovce na broju.

  2. Зар није спречавање или прекидање хуманитарне кризе био један од главних адута НАТО-пакта, за бомбардовање СРЈ? Мислим, да би и ми могли исто да тражимо сада, поштено. Нека милосрдни анђео 2.0 одради посао као код нас.

  3. Sprecavanje humanitarne katastrofe je legitiman osnov za vojnu intervenciju Srbije. To su zapadne vrednosti koje je NATO primenio nad Srbijom i sad je pravi trenutak da ih Srbija primeni nad tzv kosovom

  4. Arsenijevic zasto na juzno delo kosovo gde zive 8 ili 10 hiljada serba nema problem biznis ide dobro setaju samo na sever gde ima ruke vucic SL radoncic i belivuk banda ima problem da li pitas sebe nesto gde je ova garnitura je haos

  5. Vuciceva izjava da je ponosan na borbu Srba sa Kosova I Metohije.
    Držite se borite se ?

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.