Simić (Srpska lista): Odluka gradonačelnika Severne Mitrovice usmerana protiv interesa Srba

Ostavite komentar


  1. alo,pa oni rade za sebe , a vi bi trebali da radite za Srbe .Zasto vi dajete vecinu u skupstini ovoj vladi Pristine ?

  2. I vaša odluka da napustite institucije bila je usmerena protiv interesa Srba na Kosovu i Metohiji.

  3. Ne verujes ni ti u to sto kazes,zar ne?Oni rade protiv takvih uljeeza kao sto si ti,a za to im dajem pravo potpuno.Dosta si (ste)lagali i lazete narod i pricama o nekakvom patriotizmu,a vas patriotizam se svodi samo na kriminal i obmanjivanje javnosti.Verujem,a i primecuje se da je narodu taj vas patriotizam na vrh glave,pa su poceli da se vracaju polako i sigurno u nuetu sto tebi i tvojima ne odgovara.Svemu dodje kraj pa i vama iz sl.

  4. Kako je to maltretiranje srba koje u Bg hapse zbog sviranja na ulici? Komunalni haos treba da bude rešen bilo da je u Mitrovici,Beogradu ili Kragujevcu.Tvoj vođa je porušio celu Hercegovačku ulicu i nikom ništa.Ovo ti smeta?

  5. Da, da…
    A ljudi iz Savamale su inače živeli u Beogradu na vodi?!??!
    A porušene im kuće!!!

  6. Radite li vi šta na Kosovu i Metohiji? Ili samo trange frange, trgovina, muvanje robe, izbegavanje poreza, kafenisanje, belo, političarenje?
    Imate li bre kakvu fabriku, proizvodnju??? Ili i dalje ne plaćate struju, dobijate Kosovski dodatak (duple plate), razne pomoći koje se arče na održavanje socijalnog mira umesto da se obezbede ekonomski održiva radna mesta???
    Dokle BRE, eeeej…

  7. Samo borba do pobede nad okupatorom pusti ove zlurade komentare pa Danas je ovo i nj poltroni!

  8. @Palestinac

    A radis li si ti sta osim ovog komentarisanja u sred radnog vremena?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.