Simović odbio mesto Dikovićevog zamenika

* Do odbijanja došlo zato što general-pukovnik ima jasnu agendu napredovanja, navode Danasovi sagovornici
Komandant Kopnene vojske najozbiljniji kandidat za načelnika Generalštaba, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Ово није генерал који је "проруски" ни про било који, него је то генерал који гине за своју војску.
    Нећете наћи војника који ће лошу ствар рећи о овом човеку.

  2. Не да није омиљен међу војницима,него га се сви запослени у Војсци плаше.Као и Диковића.Обојица се понашају као да је Војска њихова приватна фирма.

  3. Ja sam nekako celoga života želeo da budem astronaut, ali mi izmače. Čovek "glatko odbio ponudu"? Pa jel mi Srbi imamo vojsku ili berzu činova. Ja bi njega glatko najurio iz vojske pa nek mu je Dragica 100x obećala maršalski čin. Šta bre dečko zamišlja?

  4. Nije valjda da verujete svemu sto pise u novinama? Svako ko zna Simovica zna da nije ni proruski ni proamericki, da nije ni u jednoj partiji, a posebno da ne odbija naredjenja. Ne palite se ljudi, ovo je samo spinovanje.

  5. Nebojsa je lepo napisao,mozda je on pravi izbor ako bude postavljen na mestu nacelnika mozda i bude bolje Vojsci.Ceo zivot je u Vojsci tako da zna tacno sta nevalja.Veliko je pitanje da li ce mu dozvoliti da to popravi.Sa druge strane pozato je da se ljudi dolaskom na funkciju menjaju,ne svi ali dobra vecina .Uostalom videcemo da li ce spasiti brod koji tone .

    1. Sprcao tolike pare, na spomen men maulozej, vojska nema leba da jede, a na svakoj fotospiranoj slici, a 95% ih je, nalazi se on. I samo on, a da ne pričamo o mobingovanju ljudi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.