Sindikalci pamte i dobre i loše Đilasove strane

* Zasad izvesna samo podrška sindikata Sloga, ostali će tek odlučivati da li će uopšte razgovarati s njim
Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika, pozvao sindikate na razgovor

Ostavite komentar


  1. Koja patetika, pa taj sindikat Sloga su žuti osnovali da bi bili pandan tadašnjim sindikatima i tako stvorili sliku da ih sindikati podržavaju što ne odgovara istini, uglavnom pamtimo loše stvari dok je Đilas bio gradonačelnik, nikada više ni glasa za njega.

  2. Verujem da sindikalci pamte samo lose strane,dobrih je bilo malo tako da ne mogu da se dugo pamte.

  3. Ja radim u jednom beogradskom javnom komunalnom preduzeću i pamtim da sam za vreme dok je Đilas bio gradonačelnik imao 64.000 dinara platu, plaćen noćni rad i firma je verovali ili ne čak zaposlenima uplaćivala i privatnu penziju. Odkad su ovi "dobrotvori" iz SNS došli na vlast ne da nemamo sve što sam nabrojao, već jedva sastavljamo kraj sa krajem tako da uopšte nemam dilemu za koga ću glasati!

  4. Ja ne pamtim bolji podguzni sindikat od Sloge….jel ima neko da nije išao u koaliciju sa njima ili imao njihovu podršku? Meni se čini da se Sloga učinila mnogima kao pravi sindikat u moru vladajućih sindikata, a onda su se spustili na nivo sitno politikanstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.