Sindikat Sloga: Drskost i cinizam Ane Brnabić, ponižavanje sopstvenog naroda

Ostavite komentar


  1. … pa ipak, narod je glasao za svog tamničara… bože mu oprosti!

  2. Treba da je danas sramota svakog ko je glasao za Sns na izborima!!!

  3. Zar ona nije sa ostrva Krka? Nosilac dva pasosa i dva drzavljanstva, legalno. Tako da treba precizirati

  4. Da je samo eps ista je situacija svuda pod stručnim vođstvom urušava se kompletno sve.

  5. Ni jedan novi E-objekat nije izgrađen od 2000 god. i zato ja neću da gasim jednu sijalicu nego ću da palim pet. Neka gase DEDINAŠI i ostali bogataši koji nas dovedoše do prosjačkog štapa. Tako g.Brnabić samo napred.

  6. Стидите се СНС-овци и они који су гласали за вас.

  7. Gde ste vi sindikalci kada se govorilo o vrednosti radnog sata.radnika,gde ste kada se govori o platama radnika,gde ste sindikalci gde se govori o nasim poljoprivrednim ptoizvofjacima,gde ste bre ljudi kada su sevgasile fabrike,ali ste tu da odma kritikujete vlast i nalazite mane,ali je to dokaz vase intelegencije kako kaze Frojd.Nemozete da prihvatite drugacije misljenje a uzivate u blagosetima vasih funkcija.Znajte i prihvatite narod je tako kako glasao.Vrsili su pritisak ali vrsili su svi pritisak i to dobro veoma dobro znate a cutite.Zato ajde skinite se sa funkvija kolektivna ostavka da nebismo mi mladi blokirali ali sve do vasih ostavki…imate kratak rok..

  8. Šta Srbija dobija kad ja ugasim sijalicu od 10w kad neki rudare uz pomoć rig-a sa 10 grafičkih kartica po ceo dan.

  9. Ja palim sva svetla svaku noć po banderama .koda vi plaćate .
    Moja struja mogu palim i gasim.

  10. Pa zašto kukati. Narod je na izborima rekao svoje. Vole brate Vučića i njegove lopove, vole da ih smatraju majmunima i ovcama za šišanje.

  11. Znam da po društvenim preduzećima i lokalnim upravama, zimus su danju sva svetla upaljena, prozori otvoreni, oni u košulje sa kratkim rukavima, a peći na maksimum .

  12. Koje reference treba da ima presednik vlade, kakve rezultate je neko imao pre stupanja na najodgovorniju duznost po ustavu koji nepostoji po odluci najboljeg studenta pravnog fakulteta…ovakvu lakrdiju sa kadrovima sto nesposobniji to bolji je slika unakazene kriminalom razorene drzave…

  13. Slogan. Dobar komentar. Nije bitno sta pricaju, vazno je samo biti protiv vlasti. Sindikat posebno treba da se stidi jer nista nisu uradili za radnike. SRAMOTA!!

  14. Koliko lažnih obećanja čujete od Vučića,Brnabićke i ostalih njegovih „eksperata“,a vi i dalje glasajte za njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.