Sindikat Sloga: Ministarstvo iznelo informacije koje ne odgovaraju istini

Ostavite komentar


    1. Sram te bre bilo, lizoguze sektaski. Polako, otresecemo se mi pohlepnih seljackih lopova, ali ti ces i tad za rezim da lajes, jer si mali, nebitan covekoliki majmun na ovom svetu. Udavite se sendvicima, senke.

    1. A ti si izgleda neki stručnjak za neradnike jel da!? Ili neka Botina sveznajuća, pre bi se reklo!

  1. Pa, svi znamo da su najveći neradnici, sindikalci. Sad oni nešto izigrsvaju… To leglo neradnika pod hitno ukinuti.

  2. Bez obzira na Vulinovu sposobnost nemoze ministar odbrane da se pravda za neke pojedinacne sitne razmerice, kao nekakva baba tracara.
    Nadite bre vise coveka koji dollikuje ministru pravde, molim vas.

  3. U pravu je sindikat, rad u kasarnama je postao isti kao i kod privatnika! Komandanti ljudi koji rade šta hoće, jer oni su ipak komandanti! E kad dođeš do suda onda se kriju iz Ministarstva odbrane i njihovu samovolju i nesposobnost plaća ministarstvo a ne oni lično! Dok se to ne promeni i oni ne počnu da odgovaraju za svoje propuste vazda će biti ovako!

  4. Vulin „pravnik po struci“? hahaha! Pa ne bi Vulin iz Novog Sada dolazio u Kg. da „studira pravo“ da se u Kragujevcu (opštepoznato) po „aferi indeks“ završavaju „studije prava“ za par nedelja, – mesec dana! i postaje – „pravnik“ sa „diplomom“ Takvi su gomila sudije u Srbiji!

  5. „Sindikat“ Sloga nije nukakav radnički sindikat ve politička organizacija u sastavu SzS. Oni ne brinu o radničkim pravima već promovišu političku opciju kupus opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić traži izvinjenje zbog "Jovankine vile" 10

Brnabić traži izvinjenje zbog „Jovankine vile“

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić zatražila je danas u parlamentu da joj se Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak) izvini ako dokaže da nije vlasnik vile u kojoj stanuje, ali je Jovanović rekao da je te podatke našao na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.