Siniša Kovačević podneo ostavku na mesto potpredsednika NS zbog izbornog poraza

Ostavite komentar


  1. Taj spisatelj je očito nepismen, jer je u ovom njegovom otkazu s dužnosti toliko gramatičkih grešaka napravio da sumnjam da je on sam ikad napisao i jedno „delo“ koje je potpisano njegovim imenom.

  2. Svaka Vam čast, jedan od retkih časnih i odgovornih poteza naših političara, takvi kakvi su. Pozdravljam čin.

  3. Na kraju balade, žao mi je što ste svoj politički angažman vezali za Jeremića! Iako nisam vaš fan, moram priznati da su vaši govori u Parlamentu bili medju najboljima koji su se mogli čuti.

  4. Celokupna romantičarska desnica je prsla kao balon od sapunice, ali treba da brane stav realnih patriota- na ulici. inače… odoše u istoriju….

  5. G. Sinisa ! Molim Vas prosetajte do Nestorovica i ostalih desetorice, aktivirajte se sa INTELIGENCIJOM, jer vi ste iznad svega NARODNI, pa u Glasu Naroda zasigurno cete imati mesta, malo na uvo Nestorovicu, da slucajno se ne zavede uspesima glasanja, da kod svi preovlada ZRELOST i kao takvi danas sutra da povedete ovaj Narod. Sva ova imena u vrhovima danasnje Politike, NEMAJU ni vrednost ni sposobnost ! Zadnji smo svuda, meta pozasvakoga, a ko nas postuje i ceni, vi to dobro znate. Molim Vas Sinisa, Narod to trazi od Vas !

  6. BRAVO!!! Primer za sve izgubljene opozicionare. Novi ljudi, nove ideje. Moja baba Katerina, kaže:Nova metla bolje čisti.

  7. Gospodine Kovacevicu ,greska je bila od pocetka,,,vi ste trebali da budete na celu stranke,,,Jeremica niko ne voli i procitan je odavno,,,kada ce on da ode /

  8. Pređite u stranku Jovanovića (francuz) da bi se raspala, pošto ste ušli u tu malu stranku da dobijete što bolju funkciju.

  9. Šta je bilo za očekivati,da neko glasa za Vuka Jeremića?Smešno,treba on da istupi iz politike.Tako anemičnom političaru nema mesta na srpskoj sceni.

  10. Dobro nam došao iz raspadnute stranke u našu Naprednu stranku. Ako još malo zakukaš možda te predložimo i za nekog nevažnog ministra, bitno je da primaš novce da laprdaš po dunjaluku…

  11. Odgovorno.
    Samo jedna primedba: oni koji ostaju n e m a za šta da se bore.
    Srbija je propala

  12. Za poštovanje! Mislim da je i žalosno da Vi budete podpresednik od prvog dana tog predsednika . Nije Vas dostojan.

  13. Ta nacionalistička i antizapadna stranka,ne može biti izbor nekoga retko pametnog i moralnog čoveka.Takođe,takav program nije suprotan Vučićevim idejama,pa zato za tu stranku,narod nije glasao.

  14. Kad brod koji je decenijama prevozio kokain i ostale droge počne da tone, tad kapetan prvi beži… mnogo žalosno od nekog koji je ponekad znao da napiše i neku lepu rečenicu…

  15. i vreme je bilo, još Gajić da ode i osta Jeremija u toj stranci sam. Neviđena je glupost bila govoriti da neće sarađivati sa onima koji su za FRA-NEM sporazum. Prvo bez njih ne možete ništa da uradite znači čak i da ste prešli cenzus ti svi glasovi su bačeni jer i SNS i SPN nisu protiv toga. A drugo i mnogo važnije 99% ljudi ne zna šta je FRA-NEM sporazum a ne veruje ni vama ni dverima da im vi tumačite isti. Francuz je bio pametniji od vas pa je govorio da je tehnička koalciija ok zato je i sačuvao svoje glasove.

  16. Ko je taj komedijaš Siniša koji je do juče u parlamentu Srbije dobivao platu od hiljada evra a da ništa ne radi i sad kad je ostao bez tog bizMisa laprda gluposti. Stotine je hiljada gladnih duša u Srbiji trenutno, al Sinišu nije briga za to, on skače iz stranke u stranku samo da se domogne sitnog mizernog komadića kolača koje mu bacaju gazde s vlasti koje on poštuje i podržava.

  17. Mnogo je žalosno kada neko ko ima svoje ime izgrađeno i stvoreno svojim vrhunskim radovima propadne u političku provaliju iz koje na žalost nikad neće da se pošteno izvuče. Mnogo mi je žao, al to je izgleda stvarnost trenutne Srbije.

  18. Nikad nisam bila za desncu, ali u vezi sa ostavkom Sande i Siniše mogu samo da konstatujem: Pošteni i pametni odlaze …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.