Siniša Mali novi ministar finansija

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da je Sinisa bio umesan i u aferu sa Farmakomom, tj. Bogicevicem, na nacin da mu je pomagao, ali i sprecavao da se drzavne banke naplacuju od njega. Stradali su mnogi ljudi, ali on se izmakao. Cini se da su se pobrkali loncici, da su zrtvovani nevini. Hoce li neko da raspetlja to vec jednom, da se zna istina?

  2. Брине ме,ко ће сад уз Весића,да уређује БГ хронику,пошто ће овај прећи у емисију за село!

  3. Ja se juče zakleo čašću na sudu, sudija me izbacila vani..

  4. Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću … reče Mali. Monti Pajton ga ne bi bolje smislio. Smeške žive.

  5. Мали је закинут!-Очекивао је да буде 24. конзул у Бугарској!

    1. Nisi svestan koliko ste bedni vi botovi u očima svakog normalnog čoveka!

  6. Čovek na zadatku!-Ima još toliko toga da se – ruši!-„Moj mali sišao u rupu,pa neće da izađe!“

  7. Ako je verovati, psihoanalitičaru, Frojdu, da je odsustvo srama prvi i nesumnjivi znak gluposti, onda nakon imenovanja Siniše Malog za ministra u tzv vladi, pošto je izgledalo više nego očigledno da se počev od učenika rijalitija u zdanju koje neopravdano nosi naziv „Narodna skupština“ niko ne stidi, a da od stida i srama zbog njihovog ponašanja ne smem da izađem na ulicu, mislim da je u Srbiji đavo konačno došao po svoje.

  8. „Ne dam Gašića i lončara…Malog“…nejakog nebojšu,tetku iz Kanade,tuzlukozumuzlu,vazduhoploHova,tabarku jorgovanović,klempu…

    1. 500 minusa,moj lični rekord!-Hvala botovi,samo tako,samo tako…

  9. Njegova biografija i upešno vođenje grad Beograd ga je dovelo do funkcije ministra finansija.

  10. Vujović je podigao finansije i stabilizovao. A Mali će dodatno ojačati.

  11. Ako bude tako uspešan ministar, kao što je bio gradonačelnik, onda nemamo uopšte briga!

  12. U državi gde postoji vladavina prava, dotični bi davno robijao za sve kriminalne radnje koje je učinio. Srbija je neokolonija evroatlanskih moćnika i dok ispunjava njihove naloge naša „vlast“ može da rade šta hoće. Zapravo oni ih i podržavaju da dovode kriminalce na položaje, da ako ne slušaju naređenja mogu lako da ih kompromituju i sklone da dođu poslušniji.

  13. Ne postoji zemlja u svetu,gde preCednik više tera sprdnju s podanicima!

    1. Tako je!!! I posle nam zao sto se otcepila.Pa pogledajte politicari sta radite,u ovakvoj drzavi nece ni emigranti da zive.Znaci da smo ispod njih.Kad se Srbija smanji na Bg pasaluk onda im nece biti zanimljivo da vladaju

  14. Voditi Beograd i Srbiju kada su finansije u pitanju nije isto sto bi koalicija,odnosno glavni u njoj trebali da znaju.Trebalo je na tako bitnu funkciju postaviti adekvatno obrazovanu i sposobnu osobu a nikako po partijskoj pripadnosti jer Srbija ima i medju nestranackim licnostima veliki broj daleko sposobnijih strucnjaka za tu funkciju od gospodina koji je vec podneo zakletvu.Na stetu drzave Srbije i njenog naroda na bitnim funkcijama postavljaju se samo partijski kadrovi i primera je dosta pa bi mi trebalo dosta vremena i prostora da njihova imena navedem.

    1. Moram da te dopunim.Ne trebaju sposobni nego poslusni,shvatio si valjda od kad su ovi na vlasti.

  15. Ana poslusno obavlja ono sto joj se kaze i ne postavlja suvisna pitanja. Sila od premijerke. Vise bih volela da smo malo duze cekali na prvu zenu premijera nego sto smo ovakvu premijerku dobili. Osramotila se do kraja karijere. Malom je mesto na robiji a ne da cuva kasu.

  16. Pijem od juce i jos ne mogu da se napijem jer ne mogu da shvatim da smo toliko zastranili kao drzava… Kako smo ovo dozvolili, kako svojoj deci da objasnim da moraju da odu vani ako hoce da (pre)zive i budu postovani. Mnogo sam ljut na sebe jer nista nisam ucinio da ovo sprecim. Strasno 🙁

  17. Konačno smo do detalja upoznali Pre mijerku

    Srbije.
    Voli birano društvo.

  18. Ako hoćeš da napreduješ kod AV-a,moraš da napraviš neku bruku (helikopter,klečanje,Savamalu!) i on te premesti na bolje plaćeno mesto!-Vidi Zgašića,Slinišu,Dr smrta,tomu-diplomu…itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.