Skat: Ni Beograd, ni Priština ne ispunjavaju obaveze sporazuma

Ostavite komentar


  1. Ovoj izjavi fali iskrenost. Srbija je ispunila daleko više od Albanske strane, Skot ne treba da se pretvara i pravi neobavešten o politici dvostrikih standarda prema Srbiji. Za slab uspeh pregovora isključivi krivac je Priština.

  2. Nece valjda Amerika da nam odredjuje kome smemo a kome ne da uputimo pomoc i na koji nacin.

  3. Sta misli americki ambasador Skot da smo mi toliko naivni da poverujemo u njegovu pricu po principu toplo hladno. Srbija vodi politiku mira i stabilnosti sto podrazumeva dobre odnose sa istokom i zapadom. Ponasanje Albanaca ga potpuno demantuje jer na njihov mig oni traze Trepcu.Sto se tice Briselskog sporazuma dobro on zna ko je kocnicar to je Pristina uz pomoc SAD.

  4. Скат је покушао да се меша у унутрашње ствари у Србији, па како је Стефановић на то оштро реаговао, повукао се и сада покушава да оправда свој поступак, како рече можда је ненамерно рекао нешто чиме се умешао у унутрашњу политику Србије.

  5. Све и да покушавају да се мешају у односе Србије и Русије неће им поћи за руком да ишта промене у пријатељском односу наше две државе. Пошто је видео да са Србијом нема разговоре језиком уцене и ултиматума оне покушава да негира све што је рекао.

  6. Dobro bi bilo da gospodin ambasador kaže šta to Beograd nije ispunio iz odredbi briselskog sporazuma , a šta to nije ispunila Priština pa dato uporedi.

  7. Očigledno je da Amerikanci žele da u svakoj čorbi da budu mirođija i morali bi shvatiti da su u tim namerama preterali.

  8. Nije Skat nadlezan da vodi brigu o tome ko ispunjava a ko neispunjava obaveze sporazuma.Bolje mu je neka gleda svoja posla.

  9. Priznanje za Danas, botovi pokusavaju, ali ne uspevaju. Sada se stvarno vidi sta vasi citaoci misle. Cestitke, pobedicemo ih.

  10. Molio bih botove da prepuste vođenje spoljne politike master botu. Ovako će koža na šiljak svima nama…

  11. Zašto "Skat"?
    Da li se ovogodišnji nobelovac Dilan zobe "Bab", ili TV stanica "Faks", ili ubijeni predsednik Kenedi "Džan"…?

Ostavite komentar


Politika

"Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom": Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku 9

„Igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i baš lošim dijalogom“: Igor Avžner o Vučiću u Malom Zvorniku

Još jedan igrokaz sa lošom režijom, lošim glumicima i veoma lošim dijalozima - tako je marketinški stručnjak Igor Avžner ocenio jučerašnji, kako je rekao, "namešteni dijalog" Aleksandra Vučića sa građanima Malog Zvornika. Da je Vučić hteo da čuje šta misli narod, dodaje, čuo bi 40.000 ljudi koji su mu svoje mišljenje dali ispod prozora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.